CHECKPOINT – 2 roky prázdnin a teď jsou zpět!

CheckPoint se vrací po dvouleté přestávce na klubová pódia a uvádí nový singl s videoklipem Klon. Jak novinka napovídá, kapela se vydává novým směrem vtipu a legrace.

„CheckPoint byl textově vždy spíše přemýšlivou, téměř až filosofickou kapelou. Ne, že bychom se změnili, jsme to stále my, ale z těžkých témat jsme se tak nějak vypsali a nyní se inspirujeme tím legračním, co nás obklopuje“. Doplňuje kytarista Tomáš Chrudimský

Jak lze z klipu vidět, kapela si dala s návratem záležet. Odehrává se na mnoha lokacích a jedná se vlastně o skečový doprovod textu. Zpěvák Martin Rygál v něm doporučuje nechat si vyrobit klona, aby za vás chodil do práce, vykonával každodenní starosti a nechal vás oddávat se celoživotní pohodě. Klon se však lehce vymkne kontrole a po dotáhnutí těch správných šroubů a matic se stává dokonalým sportovcem, muzikantem i celosvětově uznávanou celebritou!

checkpoint-klon

Návratový koncert kapely proběhne společně s Bikkinyshop a Loco Loco ve čtvrtek 27.10. v pražském Rock Café.

https://www.facebook.com/ CheckPointCZ

CheckPoint – Dali si jen dva roky prázdnin? Nebo že by mrtvý brouk? Flinta v žitě? Ručník v ringu? Pára nad hrncem? Nebo že by měli dokonce v kalhotách? Nepadej z višně ani nenatahuj moldánky! Ruku na srdce! Jsou puštěný ze řetězu! V plánu je zatopit pod kotlem a přilít olej, že se z toho čerti ožení! A to na ostří nože! Mají snad velké oči? Vzali si příliš velké sousto? Chystají zajíce v pytli? Šplouchá ti na maják? Spadl někdo na hlavu? Měj pod čepicí a doraž 27.10. do Rock Café. To je dobrá rada nad zlato. Půjdeme společně do kolen!

https://www.facebook.com/ bikkinyshop
Bikkinyshop – Vynález zkázy. Kladivo na čarodějnice. Pěsti ve tmě. Páni kluci. Nebeští jezdci. Samotáři. Světáci. Černí baroni. Machři bez sněženek. Víc než tři veteráni. Nečekej Cestu do pravěku, ale novej matroš. Už zase skáčou přes kaluže. Kulový blesk. Smrt krásných srnců. Doraž a dívej se, jak hoří, má panenko. Protože s čerty nejsou žerty. Po roce zase doma. A co je doma, to se počítá!

https://www.facebook.com/ kapela.locoloco
Loco Loco – je veselá metalová parta z Prahy. Má za sebou spolupráci s mnoha umělci. Například americkou kapelou Dog Eat Dog, dále potom s Dr. Karym, Mário Bihárim, Status Praesents s kapelou Matahari nebo percusionistou Tokhim. Kapela vznikla v roce 2011 a projela několik klubových turné. Na kontě má kapela 2 dlouhohrající desky „Zvedni prdel“ a čerstvou desku z roku 2016 „Kdo je víc“.

Zdroj: Jam-pr