CHRIS DAVIES: „Na Slovensko sa už veľmi teším!“

V piatok 18. decembra budú všetky cesty partychtivých ľudí mieriť do Trenčína, kde sa bude konať prvý ročník projektu EDMania, ktorý láka kvalitným hudobným obsadením. Jedným z účinkujúcich je mladý talentovaný umelec Chris Davies, ktorý pochádza z Budapešti.

Chris Davies je na scéne pomerne krátko, no ani to mu nebránilo, aby sa dostal do povedomia širokej verejnosti. Vďaka svojmu vzhľadu modela, skvelej hudobnej selekcii, technických zručností v mixovaní, ale najmä charizme, ktorá z neho vyžaruje na stagei, dostáva stále viac príležitostí na prestížnych pódiách v kluboch či na festivaloch. Aktuálne pôsobí ako rezident pražského klubu Duplex, kde pravidelne organizuje svoj vlastný event pod názvom „Vegas“. Nezaháľa ani po producentskej stránke. Produkuje, remixuje a pripravuje debutový album. Už dnes sa na vás teší 18. decembra v Trenčíne!

Ahoj Chris, na tanečnej scéne si nováčik, ale veľmi rýchlo si získal pozornosť mnohých promotérov a fanúšikov. Aký je to pocit?
Úprimne, všetko v tomto nočnom svete, čo sa mi dostáva, aj tá pozornosť, je jednoducho úžasné! Fanúšikovia, ich láska a podpora, sú dôvod, prečo sa zobúdzať každé ráno. Sú prosto úžasní! Myslím, že to je všetko, čo si môže nový umelec priať!

Bol si už niekedy na Slovensku? Tešíš sa na ďalšiu návštevu?
Bol som na Slovensku pred dvoma rokmi na festivale Bee Free. Toto leto som hral v Banskej Bystrici na party “Ultra Europe Countdown” a bolo to skutočne vynikajúce! Taktiež bolo pre mňa potešením zahrať si na EDMANIA warmup party v Bytči. Milujem energiu ľudí a atmosféru na party na Slovensku!

11025338_10204730858130322_301725776_o

Pripravuješ si niečo špeciálne na festival EDMANIA?
Áno, určite! Skutočne sa veľmi teším na festival, takže si pripravujem množstvo vlastných verzií trackov a určite vyskúšam po prvý raz na EDMANII aj svoje originálne tracky z môjho nadchádzajúceho debutového albumu. Naozaj som vzrušený a teším sa!

Rok 2015 nám čoskoro končí. Ako ho hodnotíš? Bol pre teba úspešný?
V tomto roku sa stalo naozaj veľmi veľa vecí a môžem povedať, že môj život sa otočil naruby. Všeobecne hodnotím tento rok ako môj zatiaľ najúspešnejší.

A čo plány na budúci rok? Čo môžeme očakávať od Chrisa Daviesa v roku 2016?
Rok 2015 bol úžasný, ale stále to bol pre mňa iba začiatok, pretože v roku 2016 sa ukážem s mnohými novými vecami. Tou najväčšou bude, ako som už spomenul predtým, môj debutový album a albumové turné po celom svete.

Máš nejaký odkaz pre ľudí, ktorí váhajú, či ísť na festival EDMANIA? :)
Myslím, že nie je nad čím váhať! Tento festival bude naozaj obrovský! Dva fantastické stage a line-up plný skutočne zaujímavých účinkujúcich!

Kompletný line-up:
ARMADA STAGE: DAVID GRAVELL, DRIFTMOON, KRISTY JAY, MANUEL LE SAUX, MARK SIXMA, ORJAN NILSEN, PICO, REORDER, SUBGATE, UNBEAT
EDMANIA STAGE: BELLO, BLASTERJAXX, DRAHOSH, EKG, GREGORI KLOSMAN, CHRIS DAVIES, JOEY DALE, JORDY DAZZ, MAIREE, MANENE, RICHARD REYNOLDS

Príďte si aj vy užiť tú najväčšiu indoor party roka 2015 a kúpte si svoju vstupenku z pohodlia domova. BUY TICKETS ►►https://bit.ly/EDMANIA_LISTKY
EVENT ►► https://bit.ly/EDMANIA_EVENT

edmania_1600x1600

Zdroj: EDMania