Čistá duša Thomasa Puskailera sa spojila s rebelom Andrejom Urbanským, výsledkom je nezabudnuteľné turné!

Slovenský Jimi Hendrix a holandský Slovák očarili publikum! Spevák Thomas Puskailer spolu s vynikajúcim gitaristom Andrejom Urbanským sú fantasticky zohranou dvojkou a fanúšikovia sú nadšení z toho, ako im to spolu ladí. Vravia o dokonalom spojení Thomasovej čistej duše s Andrejovým rebelanstvom. Mladí hudobníci sú aktuálne na spoločnom #UNPLUGGEDTOUR, v rámci ktorého pre veľký záujem pridali ďalšie koncerty. Nenechajte si ujsť fascinujúce spojenie dvoch ľudí, pre ktorých je hudba takmer všetkým! Ich komorné turné vás nabije pozitívnou energiou. Jesenná časť #UNPLUGGEDTOUR pokračuje 28. októbra v Topoľčanoch.

Thomas Puskailer našiel dokonalého partnera na koncertovanie! S gitaristom Andrejom Urbanským tvoria perfektnú dvojku. Fanúšikovia veľmi oceňujú, ako im to spolu ladí.

„Gitaristu, ktorý je aj prejavom aj osobnosťou výnimočný, som hľadal naozaj dlho. Andreja som objavil náhodou. Videl som ho hrať na jednom klubovom vystúpení v Bratislave. Hral sólo a robil s gitarou „looping”, čo je vrstvenie rôznych gitarových zvukov. Vedel som, že to je ono, presne jeho som hľadal. Je to neskutočný virtuóz, výborne improvizuje. Do hrania dáva vždy celú svoju dušu. Naše spoločné vystúpenia sú plné energie, je to veľký hudobný a vizuálny zážitok,“ teší sa Thomas Puskailer.

Andreja Urbanského prirovnávajú k Jimimu Hendrixovi a on sa ani netají tým, že tento famózny hudobník patrí k jeho vzorom. Má ho dokonca vytetovaného na predlaktí!

Gitaru milujem, už dokonca v plienkach som sa po prvý raz odfotil s otcovou gitarou! Je to úžasná a nekonečná cesta. Treba hlavne vydržať a zmieriť sa s faktom, že ako hudobník budete síce chudobný, ale šťastný. S Thomasom sa mi koncertuje výborne. Dostal som relatívne voľnú ruku, čiže si na koncerte môžem „ulietavať“ podľa chuti. Thomas je iná planéta, samozrejme v pozitívnom slova zmysle. On je taký moderný človek. Orientuje sa v súčasných trendoch, zatiaľ čo moja duša žije v praveku. Pre mňa osobne je naša spolupráca veľmi prínosná, vzájomne sa výborne dopĺňame,“ vraví Andrej Urbanský.

1. stage_krst album Thomas Puskailer_FUSION Hotel_zdroj 360° bar&lounge

Chalani spolu absolvovali jarnú časť #UNPLUGGEDTOUR, ktorá sa natoľko zapáčila, že pokračujú aj na jeseň. Dokonca pre veľký záujem museli pridávať koncerty!

„Ľudia sa nám po koncerte vždy prihovoria, že sme skvelá dvojica. Ja som vraj tá čistá duša a Andrej rebel. Je naozaj dôležité, aby tieto unplugged koncerty dobre fungovali hudobne aj vokálne. Keď sa my bavíme, fanúšikovia to cítia a užívajú si to s nami. Som veľmi rád, že má turné úspech. Je to totiž prvýkrát, čo ľudia na Slovensku spoznávajú takto cez živé koncerty mňa a moju tvorbu.  Doteraz som sa stretol len s pozitívnymi ohlasmi, čo ma neskutočne inšpiruje do ďalšej tvorby. Už sme odohrali 18 koncertov v rámci #UNPLUGGEDTOUR a stále sa pridávajú ďalšie. Naozaj ma ten záujem teší,“ uzatvára Thomas Puskailer.

V rámci jesennej časti #UNPLUGGEDTOUR navštevujú Thomas Puskailer a Andrej Urbanský mestá, kde zatiaľ nehrali. Pokračujú 28. októbra v Topoľčanoch. Repertoár je v podstate identický ako na jar, no decembrové koncerty dostanú mierne vianočný nádych. V tejto chvíli má Thomas potvrdených 7 zastávok turné s tým, že situácia sa mení každý deň a mestá pribúdajú. Vstupenky sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal. Všetky informácie o aktivitách Thomasa Puskailera nájdete na: www.thomaspuskailer.com a informácie o koncertoch na https://www.facebook.com/puskailerthomas/events.

Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR
28.10. Topoľčany
18.11. Banská Štiavnica
19.11. Modra
1.12. Nitra
2.12. Lozorno
4.12. Bratislava
9.12. Želiezovce

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE