CityFest Piešťany zverejňuje účinkujúcich, prvým sú Iné Kafe.

Mestský festival, ktorý je už tradične prvou letnou akciou v meste Piešťany, predstavil vizuál aktuálneho ročníka. Organizátori zároveň začali zverejňovať mená účinkujúcich. Prvým z nich je slovenská pop punková kapela Iné Kafe.

Formácia okolo frontmana Vratka Rohoňa pôsobí na scéne už od roku 1995 a stále je populárna nielen medzi tínedžermi. Na úspešné albumy zo začiatku kariéry nadviazali v posledných rokoch dvoma nahrávkami Právo na šťastie a Nevhodný typ.

S ním sa vydali na európske turné, ktoré bolo beznádejne vypredané. Iné Kafe vtedy okrem Slovenska a Českej republiky hrali aj v Poľsku, Srbsku, na Ukrajine, v Írsku a Veľkej Británii. Vlani ich mohli fanúšikovia vidieť v kluboch po celom Slovensku a pridali aj vianočnú tour.

Na piešťanskom CityFeste odohrajú v piatok 26. mája jeden zo svojich prvých tohtoročných koncertov na veľkom pódiu. CityFest sa uskutoční na Námestí slobody počas posledného májového víkendu. Organizátori, ktorými sú B&R Group a Agentúra Crea v spolupráci s Mestom Piešťany opäť premenia centrum na festivalový areál, v ktorom sa predstaví množstvo kapiel a interpretov. Ich mená budú postupne zverejňovať aj prostredníctvom Instagramu.

FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1523237417710628/
Facebook: https://www.facebook.com/cityfest.sk/
https://www.instagram.com/cityfestpiestany.sk/

Zdroj: CityFest