Creative label edition piatok v Chapeau Rouge a Creative in the City v sobotu na Prague Beach!

O nadcházejícím víkendu si Creative crew připravila hned dva zajímavé eventy, na které můžete vyrazit. Tím prvním je páteční Creative label edition v Chapeau Rouge a v sobotu se můžete vydat na Creative in the City na Prague Beach, kde bude kromě bohatého programu připraven španělský brunch a večer si můžete pod širým nebem užit vilm Ant-Man!

Páteční večer bude v Chapeau Rouge ve znamení Creative label edition, kde se představí tři majitelé vlastních hudebních vydavatelství. Tím prvním je hradecký dj a producent Miquel, který je zástupcem značky Licker Records, která je zaměřena především na techhouse a techno.

Druhým hostem je Jag Kiranmay ze Seva Records. Na tomto vydavatelství se kromě Jagovy produkce objevují také zajímavá jména ze zahraničí a label je stylyzován na pomezí housu, deephousu a minimalu.

Za label One Way se představí rezident Creative party Subgate a kromě něj se za mixem představí také Rob Smile a Nkyp!

Událost: https://www.facebook.com/events/1641356479432731/

label

V sobotu 8.8. proběhne již od 14:00 na Prague Beach (https://www.facebook.com/praguebeach?fref=ts ) speciální vydání Creative in the City, kde jako speciální host vystoupí housová legenda Loutka, dále Subgate, Rob Smile, P-jay a další hosté. Kromě kvalitního hudebního zážitku bude pro návštěvníky připraven španělský bruch a večerní promítání pod širým nebem a film Ant-Man!

city

Kompletní informace naleznete na: https://www.facebook.com/events/1647709865441830/

Zdroj: Creative