Daj si High Five s Vecom a Zverkym v Nu Spirit Clube!

Vec a Zverina opäť na jednom pódiu! Ako hovorí asi najznámejší spoločný trek tejto dvojice je “Gde ste” spred takmer desiatich rokov, aj teraz chcú obaja vidieť bordel v meste.

Síce nie špinu na ulici, ale energiu v klube a následne sa na pódiu pekne “poďakujú každému, kto si na bráne kúpil kúsok hip-hopu”. Na rozdiel od predchádzajúceho spoločného koncertovania pod hlavičkou CP Kombo, tentoraz pôjde o samostatné koncerty oboch raperov.

Počas koncertov si ale budú Vecko a Zverky navzájom hosťovať, takže sa môžete tešiť na dva energické koncerty plné zábavy a hlavne dobrého rapu. Zverina práve pracuje na novom albume, takže okrem klasík zo Svetla v tme a Umeleckého dela sa návštevníci koncertov dočkajú aj noviniek.

Ako už v poslednom čase býva zvykom, Vecovi kryje chrbát Škrupo, Zverina sa zas predstaví so Shomim. Na rad príde aj nový spoločný song Veca a Zverinu, ktorý ešte len čaká na svoju oficiálnu premiéru.

O support sa im postarajú chalani zo zoskupenia Gramo Rokkaz, Miko a Metys. Na akciu je do 22.00 vstup zadarmo a na bare je celonočne v ponuke 5 narodeninových panákov za zvýhodnenú cenu 1,95€.

https://www.facebook.com/events/1414131688842154/
https://www.nuspirit.sk
https://www.gramorokkaz.com

FREE ENTRY TILL 10PM | HIGH FIVE SHOTS 1.95€ | A/C | OPEN LATE

BA_NUNU

Zdroj: Nu Spirit