Darkraiser: Satronica na Slovensku!

Všetci si to dobre pamätáme. Osem nezabudnuteľných nocí plných tvrdých a rýchlych beatov, ktoré sme si vychutnávali ako veľká rodina v spoločnosti známych tvárí a od tých najlepších DJov snažiacich sa ukázať nám, čo za mixpultom dokážu. Odniesli sme si kopec zážitkov, na ktoré budeme s úsmevom na tvári spomínať, aj keď nám nebude práve najlepšie. Bohužiaľ, všetko sa raz končí, no často zabúdame, že každý koniec je vlastne začiatok niečoho nového a lepšieho.

Všetko to sme mali na pamäti, keď sme vytvárali koncept novej party, pričom prvé informácie o nej vám práve teraz prinášame. Čo môžete očakávať? Tentoraz sa zameriame na nekompromisný zvuk skutočného undergroundu elektronickej hudby nesúceho názov Industrial Hardcore. Prvý raz sa začal v našich končinách objavovať skôr ako osvieženie nám dobre známeho hardtechna, no práve pri ňom sme od vás videli najväčšie emócie vďaka čomu sa postupne objavuje stále častejšie v setoch mnohých DJov. Za posledné roky industrial zaznamenal veľký rozmach v krajinách ako Holandsko, Belgicko, Francúzsko, Taliansko alebo Veľká Británia, získava si mnohých fanúšikov a tvorbou ho obohacujú noví producenti, ktorí miesto umelo vytvorenej slávy ukazujú skutočný talent. Myslíme si, že je čas ukázať v čom je jeho sila aj u nás, no popri tom nezabudneme ani na klasický Hardcore a úvod v podaní Hardstyleu. O tomto všetkom bude party, ktorej sme vybrali názov DARKRAISER. Mimochodom priamy preklad tohto slova nehľadajte :) Je to skladačka dvoch slov, ktoré majú pre nás veľký význam. „Dark“ ako spomienka na niečo, čo bolo pred tým a „Raise“, teda povzniesť to na novú úroveň. A presne o to nám ide ;)

Satronica

Line up odštartujeme hlavným headlinerom večera, a vedzte že na to, že sa nám ho podarilo získať, sme mimoriadne hrdí. Domovskou krajinou tohto pána sú totiž Spojené štáty americké, a preto sa v Európe objaví len niekoľkokrát do roka, pričom v žiadnej z krajín, s ktorými Slovensko susedí ešte nikdy nemal možnosť predviesť, prečo patrí medzi skutočnú špičku Industrialu. Jeho vystúpenie je viac koncert než „obyčajný DJing“, pretože ako jeden z mála vkladá do svojich trackov vlastné texty, ktoré s mikrofónom v ruke priamo pri hraní odspieva. Ako sólo producent alebo v spolupráci s menami ako Tymon a Unexist vytvoril tracky Life Blood Pain Death, Shivered, Fuck the system, Anarchy In The UK, Kill it a mnohé ďalšie. Myslíme, že už všetci dobre viete o kom je reč, takže dámy a páni predstaviteľ labelu Industrial Strenght, prvý raz na Slovensku – SATRONICA!

Ďalšie meno, ktoré sa nám v tú noc predvedie, je podľa nášho názoru a podľa názoru mnohých z vás najlepší hardcorový DJ na Slovensku. Napriek digitálnej dobe playerov a kontrolerov sa nielenže nevzdal vinylov, ale techniku hrania z nich doviedol takmer k dokonalosti. Show, z ktorej vám zaručene spadne sánka až k nohám, predvedie ROB2SPEED!

Človeka v pozadí tejto party a hlavne spolutvorcu predošlej série akcií Darkness vám určite netreba predstavovať. Ako jeden z prvých DJov na Slovensku vám priniesol industrialový zvuk, neskôr ho navyše okorenil trackmi so sub-štýlu „vynájdeného“ menami ako The Outside Agency, Ophidian, AK-Industry a pod., a ktorý dnes poznáme ako Core&Bass. Po dlhšej prestávke sa vám za mixpultom v plnej paráde predstaví DJ HOGAR!

Hneď na začiatku party potešíme priaznivcov Hardstyle-u. Najprv odznie spoločný set jediného dua na Slovensku, ktoré sa tomuto štýlu venuje: Seaman vs. Madness aka HEAVY NOISES! Slovenský hardstyle by však nebol kompletný bez toho najpovolanejšieho. Už niekoľkokrát mal možnosť dokázať, že je skutočným otcom tohto štýlu v našich končinách a viac ako úspešne sa mu darí priťahovať k svojim setom aj tých, ktorí Hardstyle aktívne nepočúvajú. O tom, že tento štýl právom patrí na line up Darkraiseru vás presvedčí DJ ENHANCER.

V posledných hodinách vypukne skutočné šialenstvo, ktoré vás donúti zo seba vydať posledné zvyšky síl. Ak vám ich pred tým nezobrali ostatní DJi, môžete si byť istý, že sa o to postarajú posledné dve mená na našom lineupe. Najprv sa prvý krát čisto s temnými melódiami a rýchlymi beatmi opradenými zvukom Darkcoru predstaví B.P.M. V exkluzívnom sólo Hardcore sete zároveň prvý raz budete môcť počuť aj DJa, ktorý sa inak venuje takmer výlučne Hardtechnu – DJ MOJOS.

Nech je náš nápad „začať znovu a vo veľkom štýle“ akokoľvek premyslený, DARKRAISER stojí a padá hlavne na jeho najdôležitejšej súčasti – NA VÁS! Preto dúfame, že sa všetci uvidíme v osudnú noc v hojnom počte v Metroclube. Ak nás chcete podporiť, cesta je jednoduchá – hovorte o nás, pozývajte známych a hlavne vy osobne nenechávajte nič na náhodu a pevne ukotvite dátum 20. apríl 2012 vo svojom kalendári. My vám za to môžeme sľúbiť, že urobíme všetko pre to, aby ste si party naplno užili a odniesli zážitky na ktoré sa skutočne nezabúda :)

Darkraiser

Zdroj: Darkraiser
Publikoval: Redakcia GREGI.NET