Depeche Mode party: Ben Christo v dj sete už 1. novembra v Nu Spirit clube!

V sobotu 1. novembra v Nu Spirit clube na Štúrovej 3 vypukne ďalšia z mimoriadne úspešných Depeche Mode parties na ktorej tentoraz vystúpi ako špeciálny hosť v úlohe DJ-a člen kultovej britskej kapely The Sisters of Mercy, gitarista Ben Christo.

The Sisters of Mercy vznikli v roku 1977. Patria medzi najzásadnejšie tzv. gotické kapely a to i napriek tomu, že za svoju kariéru vydali iba tri štúdiové albumy (1985 – First and last and always, 1987 – Floodland, 1990 – Vision thing). S kapelou Depeche Mode absolvovali ako „predskokan“ v roku 2006 aj koncert v Bratislave.

Počas noci budú znieť všetky hity chlapcov z Basildonu, ale aj rarity, „béčka“, live nahrávky a pripravená je aj projekcia videoklipov a vystúpení z celej viac ako 30-ročnej kariéry kapely.

To najlepšie od kultovej britskej legendy ponúkne osvedčená trojica DJ-ov Diablo & Krto & VJ Gabriel.

Na druhom „dungeon“ stage vzácny hosť večera, britský gitarista Ben Christo z kultovej kapely The Sisters of Mercy odpáli svoj DJ set zložený hlavne z hitov 80-tych rokov. „Na Slovensko sa mimoriadne teším, hrali sme tu v roku 2006 ako predkapela Depeche Mode. Od hostí, ktorí u vás hrali som počul na vaše DM akcie len superlatívy a preto sa párty v Bratislave už neviem dočkať. Bude to oslava hudby, ktorú máme všetci radi,“ odkázal sympatický Londýnčan Ben Christo.

Viac info o akcii na www.depechemode.skwww.nuspirit.sk.

Vstupenky sú k dispozícii na www.ticketportal.sk, a budú k dispozícii aj v deň akcie priamo v Nu Spirit clube. Akciová cena vstupeniek v predpredaji je 5 € a na mieste budú za 7 €.

https://www.facebook.com/DEPECHMODESLOVAKIAPARTIES
https://www.facebook.com/events/1536768106557125/?fref=ts
https://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=142471

poster_dm

Zdroj: Depechemode.sk