Destructive Beats: 28. mája vo Fuge!

Po veľmi úspešnej akcii Destructive Beats máme pre vás pripravenú druhú edíciu, kde si prídu na svoje všetci fanúšikovia štýlov hardcore, gabber, industrial či hardstyle.

Kvalitne obsadený line up je plný DJov zvučných mien, od legiend až po mladú generáciu. Headlinerom akcie je jeden zo zakladateľov rakúskej hardcore scény a Death Noize Clan Austria – DJ Naz-T. Práve on vystupoval pred 15 rokmi na legendárnom bratislavskom Technoshocku v preplnenej Galérii Duna, jednej z prvých akcií organizovaných členmi Gabba Team Pressburg.

Ďalej uvidíte nové a ešte zložitejšie mixovacie techniky v podaní najúspešnejšieho domáceho DJa – Rob2Speed, a zahanbiť sa nedá ani aktuálna jednička na rakúskej hardcoreovej scéne – DJ Hardez z Hardbeat Society. Zaujímavý bude určite aj battle medzi jedným zo zakaldateľov Gabba Team Pressburg – AndyGTP a najúspešnejším slovenským hardcore producentom – Incorrect Segment. O perfektný štart celej party sa postará oldschoolový klasik JayJay a hardstyleové duo Heavy Noizes, ktoré vás zasype tými najlepšími hardstyleovými bítmi. Záver akcie svojím hardcoreovým setom zabezpečí ďalší člen rakúskeho Death Noize Clanu – DJ MND. Nenechajte si ujsť oslavu 15 rokov Gabber.sk crew a pripomeňte si spolu s nami všetky tie legendárne bratislavké akcie od roku 2001! Vstupné je iba 5 EUR.

https://www.facebook.com/events/1693841640863907

destructive-beats-2-flyer-04

Zdroj: Gabber.sk