Destructive Beats III – The Speed Freak.

Posledný februárový víkend sa v bratislavskej FUGE bude konať už tretie pokračovanie úspešnej undergroundovej klubovky s názvom Destructive Beats.

Po dlhšej dobe zažije Bratislava kvalitne obsadenú hardcore party s headlinerom svetového formátu. Na Slovensko po prvý krát zavíta nemecký producent The Speed Freak, vlastným menom Martin Damm. Patrí k najdôležitejším osobnostiam svetovej hardcore scény a hudbu produkuje už od roku 1990 pod rôznymi pseudonymami, z ktorých najdôležitejšie sú práve The Speed Freak a Biochip C.

Okrem vlastného labelu Absurd Audio patrí k rezidentom legendárneho francúzskeho vydavateľstva Psychik Genocide (Audiogenic) a vydáva na mnohých iných popredných labeloch.

Okrem frenchcoru je pre Speed Freaka charakteristický jemu vlastný subžáner elektronického hardcore s názvom Cycore. Masívne samplovanie, prepracovaná štruktúra skladieb a zložité beatové slučky robia zo Speed Freakovho industriálneho hardcoru naozajstný zážitok. Jeho sety patria k ozdobám všetkých akcií.

https://www.youtube.com/watch?v=GsO1877OEEk

Po jeho boku sa v Bratislave predstavia aj najúspešnejší českí hardcore producenti – pražské duo Hungry Beats. Známi sú nielen skvelými frenchcore a industrial hardcore vystúpeniami vlastnej produkcie, ale aj spoluprácou s legendárnymi Rotterdam Terror Corps, The Suicide Squad či talianskym Uptempo labelom Brutale (Traxtorm Records).

Trojicu headlinerov dopĺňa domáci rezident Rob2Speed, ktorý je známy predovšetkým svojou vynikajúcou mixovacou technikou a precíznymi trikmi. Na každú akciu si pripraví vždy niečo nové a prekvapujúce. Medzi zahraničných hostí patrí aj Rakehell Team, ktorý patrí k popredným organizátorom maďarskej hardcoreovej scény. Sekundovať im budú rakúski DJs R.G.A. a Conductor z Hardbeat Society, ktorí si to rozdajú v spoločnom mixovanom sete.

Domáce farby budú hájiť vo vysokom BPM tempe predovšetkým AndyGTP z Gabber.sk a Maraki z Lazy Bastards so svojím Live setom. Akciu otvoria svojím oldschool battle spoluzakladatelia Gabber.sk: BassTom vs. JayJay.

FB event: https://www.facebook.com/events/1183834055014514
Ticketportal predpredaj: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=23203

Zdroj: GTP