Divadlo a Tanečná škola elledanse oslavuje 6. narodeniny – Krst prvého CD a narodeniny v Tančiarni.

Narodeniny umeleckej scény elledanse sa budú niesť v duchu skvelých divadelných predstavení, ako i tanečných vystúpení a podujatí. Nebude chýbať i čerešnička na narodeninovej torte – krst prvého CD elledanse s nahrávkami skladieb z divadelného predstavenia Bubliny v betóne.

Divadelná a tanečná scéna elledase, ktorá vznikla v roku 2007, sa zameriava najmä na súčasný tanec, hudbu a fyzické divadlo. Prepája najrôznejšie umelecké žánre a štýly a okrem tanečných a divadelných podujatí sa venuje výstavám, koncertom, workshopom, filmovým premietaniam či diskusiám. Jeho umeleckou riaditeľkou je známa a oceňovaná choreografka Šárka Ondrišová.

Herci a tanecnici_Bubliny v betone

Príďte osláviť narodeniny elledanse do Tančiarne

Oslavy 6. narodenín elledanse sa uskutočnia 24. 10. 2013 na podujatí Tančiareň, ktoré sa bude niesť v znamení hudby, tanca a zábavy. Hostia akcie uvidia od 20.00 h tanečné animácie latinsko – amerických a spoločenských tancov s M. Barniakom, ako aj vystúpenia Dee Reggeatony, írskej tanečnej skupiny Š. Tótha, Company elledanse, Etno Dance a ellefatale. Nebude chýbať i koncert zoskupenia Martina Javor & band a narodeninová party.

Krst CD z muzikálu Bubliny v betóne

V znamení narodenín sa bude niesť aj krst CD Bubliny v betóne s nahrávkami skladieb z rovnomenného muzikálu. Akcia sa uskutoční 17. 11. 201319.30 h po predstavení Bubliny v betóne. Krstu sa okrem pozvaných hostí zúčastnia aj tvorcovia a interpreti muzikálu. Krstnou mamou bude folková speváčka Katarzia – vlastným menom Katarína Kubošiová, ktorú i v Česku považujú za nový objav.

Bubliny v betone

Muzikál prináša netradičnú divadelnú výpoveď o zmysle života s humorom a iróniou. Medzi účinkujúcimi budú Tomáš Palonder, Zuzana Šebová či Petra Humeňanská. Všetci pozvaní diváci budú obdarovaní čerstvo vylisovaným CD a nosič si bude možné zakúpiť po každom predstavení muzikálu.

Noc divadiel 2013 v elledanse

V rámci akcie Noc divadiel 2013 ponúkne elledanse predstavenie YouMake ReMake, ktoré vzniklo v spolupráci s izraelskou choreografkou Renana Raz. Multižánrové vystúpenie sa odohráva vo forme dialógu živej javiskovej akcie a videí z kanálu YouTube. Záujemcovia ho budú môcť vidieť o 20.00 h. Záver podujatia Noc divadiel v elledanse bude patriť koncertu Trio Fatal, kde si o 21.30 h na svoje prídu nadšenci argentínskej hudby. Hudobné trio doplnia interpreti elledanse  improvizáciou súčasného tanca.

Všetky predstavenia a vystúpenia sa uskutočnia v priestoroch Divadla elledanse na Miletičovej ulici. Viac informácii o vstupnom, či ďalších podujatiach nájdete na: www.elledanse.sk.

Zdroj: elledanse