DNI PETRŽALKY 2016: 10.máj – 18. Jún

Starosta Petržalky Vladimír Bajan a poslanci  Mestskej časti Bratislava-Petržalka, spolu s agentúrou 212 a Kultúrnymi zariadeniami Petržalky vás pozývajú na XIX. ročník Dni Petržalky 2016 – mesiac plný zábavy, športu a kultúry. Tohtoročné „dni“ začali 10. mája 2016 sprievodnými  športovými aktivitami, kultúrnymi a spoločenskými podujatiami.

GALAPROGRAM sa uskutoční, ako každý rok, na Dostihovej dráhe v Petržalke, a to v sobotu 18. júna 2016. Od 10:00 hod. je pripravený bohatý program s tvorivými aktivitami, atrakciami, divadielkami a hudobno-tanečnými vystúpeniami pre deti aj seniorov.  Čaká vás aj obľúbená súťaž vo varení gulášu, ktorá bude tento rok obohatená o ukážky varenia halušiek z  Majstrovstiev Slovenska a Európy  v Tureckej. Opäť sa budú prezentovať so svojou činnosťou ZŠ a SŠ, organizácie tretieho sektora, ako aj  ľudové tradície a remeslá v spolupráci s ÚĽUV-om a nebude chýbať ani tradičná burza kníh a súťaž o najkrajšieho petržalského orieška.

Od 16:00 hod. začína galakoncert na hlavnom pódiu s účinkujúcimi: víťaz súťaže amatérskych hudobných skupín – Braňo Belák Band, víťaz Petržalskej baretky – Janko Kulich & Kolegium. Vyvrcholením večera bude Igor Kmeťo, Peter Nagy, Polemic a Horkýže Slíže.  Celodennú zábavu  a program ukončí laserová show tesne pred polnocou. Príďte si užiť najväčší „petržalský deň“.

18.jún 2016 / 10:00 – 23:45 h / Dostihová dráha-Petržalka

slider DP 2016

Zdroj: Kultúrne zariadenia Petržalky