…do Žiliny sa chystá hurikán lomených beat-ov v podobe Nudance crew.

…do Žiliny sa chystá hurikán lomených beat-ov. Prídu k nám nakuknúť Nudance, organizátori najväčších pravidelných slovenských drum & bass a dubstepových party na Slovensku!!!

Hlavným Twisterom parketu bude známy hip-hopový producent a nádejný dubstepový brúsič Komander Ground, ktorý v súčastnosti produkuje hlavne TRAP (produkcia trackov tu: https://www.soundcloud.com/komander-ground, sety: https://www.mixcloud.com/komanderground/ ) , masívny drtič FATSOUND (sety: https://soundcloud.com/fatsounddj) a borec ROB-X (sety: https://soundcloud.com/robx-dubstep-dnb).

Aby vám toto nebolo málo, príde si s nimi zadžemovať pravá ruka DJa EKG a to hudobnícky talent, saxofonista DeeSax. Aby sme Vás naladili na správnu vlnu, a pripravili na peklo, ktoré rozpútame, pustite si jedno z videí, ktoré vás chytia, vyžmýkajú a otestujú či ste na piatkovú žúrku skutočne pripravení:

Nudance crew dorazia teda s jasným odkazom : Žilina zobuď sa !!!

Nezabudnite sledovať internetový podcast / rádio, kde nájdete záznamy / sety DJov z predchádzajúcich akcií https://www.mixcloud.com/ElectroPlayground/ To všetko a omnoho viac môžete nájsť na *Alternatíva a *Haineken parkete v *enjoyclub-e  tvorenou žilinsko – bratislavskou crew Electro Playground a samozrejme, za ktorými plne stoja a podporujú ich Universal Media ! Hawk, *enjoyfriday !

P.S.: Odporúčame vstúpiť do klubu pred 23:00, lebo sa môže zopakovať situácia kedy bude kapacita klubu presiahnutá a dnu sa už nedostanete, a to by sme neradi.

Zdroj : www.electroplayground.com