Don´t Panic na Václaváku!

Centrum Prahy Vám vždy nabízí nepřeberné množství kulturního vyžití, od diskoték a tanečních klubů, přes divadla, kabarety až po výstavy. Ve většině případů člověk ani neví co vše! A nyní do této velké pomyslné rodiny přibyl staro-nový a velmi originálně řešený podnik, říkající si naprosto jednoduše The Club!

Prostory Clubu Vám týden co týden nabízejí taneční eventy na pomezí house music, black music, mainstreamové hudby a v neposlední řadě také eventy, jakým je např. mejdan Don´t Panic. Večer plný deep/tech house music, latina, jazzu a swingu, profesionálních djs, živých hudebníků a k tomu na míru dělaná projekce! Klubová a taneční hudba od začátku až do konce.

Na akci Don´t Panic se představí se svými různorodými sety dvojka J.V.Matty a Nepallos, jenž jako profesně naprosto mladé duo sbírá jeden úspěch za druhým. V poslední době je můžete oba velmi často potkávat po pražských klubech, kde baví publikum svým vytříbeným hudebním vkusem a slušnou technikou mixu. Jak sami s oblibou říkají: „ Zavírat party, je vždy úžasný zážitek, milujeme to!“ A proto budou i tuto akci se svou show uzavírat!

Jako další se představí v samostatných setech dvojka, která vystupuje pod společným názvem DORA Djs, což jsou ve skutečnosti dva matadoři naší music pubové scény, jmenovitě Djové Dolph a Raffael T. Kluci, kteří umí perfektně navodit atmosféru pohodového letního dne u moře a kteří nám do Clubu na Don´t Panic trochu té horké letní noci přinesou.

Dalšími účinkujícími bude live act 4BeCome1, za kterým se skrývá pražský dj Ketan a jeho hudebníci. Ti si na tento večírek připravili velmi energický a hudebně rozmanitý live set, kde uslyšíte klasickou house music, s prvky jazzu, soulu, ale hlavně latina. Bohdan Skibinskyy, který bude Ketana doprovázet svými vstupy na klarinet a flétnu s pomocí vlastního sampleru je naprosto úžasný a profesionální hudebník, který dokáže ne jednomu clubberovi otevřít ústa dokořán svými sóly a dokonalým umem v ovládání svých hudebních nástrojů. Poslední článek tohoto vystoupení budou hostující perkusisti se svým arzenálem bubínků a perkusí!

Vzhledem k tomu, že v The Clubu je zvykem otevřít brány již po osmé hodině večerní a návštěvníci klubu jsou zvyklý na dje již od těchto brzkých hodin, party Don´t Panic nebude stát stranou. Již od osmé hodiny budou Nepallos a J.V.Matty celou párty také otevírat. Těšte se warmup open set v podání těchto dvou talentů.
The Club se nachází v samém centru naší metropole, zhruba 200 metrů od „koně“ na Václavském náměstí, v ulici Ve Smečkách. Nelze ho minout. Na každém večírku se můžete těšit na speciální „happy hours“, kdy je několik druhů vybraného pití nabízeno za velmi speciální ceny, které s klidným srdcem konkurují tzv. „třetím cenovým“.

Přijďte si tedy užít skvělý taneční večírek na špičkové adrese a především, za naprosto normálních podmínek, jaké absolutně nekorespondují s místem, kde The Club leží!
Zkrátka DON´T PANIC!!

Akce: Don´t Panic – deep/tech/jazz/swing/latino night
Místo: The Club (Ve Smečkách 31 Praha 1)
Datum: 22.5.2015
DJs: 4BeCome1 – live, J.V.Matty, Nepallos, Dolph, Raffael T.
Start/End: open 20:00 / 05:00
Entry: free
https://www.facebook.com/theclub.cz?fref=ts
https://www.facebook.com/events/561126800697115/

Don´t Panic - web flayer

Zdroj: The club