Drum Revolution už túto sobotu!

Pripomíname, že už túto sobotu 15.09.2012 sa bude mesto Čadca otriasať v základoch, pretože sa v clube Tasso Of Fun uskutoční noc plná lámaných beatov s názvom DRUM REVOLUTION M1. Predstavia sa sa skúsení DJi na čele s otcom slovenskej dnb scény – DJ GABANNA.

Zaujímavé je i to, že na vás tentokrát čaká aj sveteľná show z dielne P&P lightstudio, vďaka ktorej môže každý z vás získať jedinečný zážitok kvalitnej klubovej párty.

DRUM REVOLUTION sa bude niesť v znamení kvalitnej hudby s posilneným bassovým zvukom až 5KW, veľkou multiLED stenou, energických setov všetkých pozvaných djs a experimentálnych vizuálnych efektov od našich VJs. Potom ostáva už len na vás vytvoriť tú správnu DNB atmosféru :-)

DRUM REVOLUTION M1, už túto sobotu 15.09.2012 v Čadci.

Dôležité informácie:
– club Tasso Of Fun sa nachádza priamo v centre mesta Čadca, na Palárikovom námestí 85, pri fontáne. Mapu a podrobné info nájdete na stránke akcie: www.drum.sk
– počas párty môžete využiť aj bezplatné parkoviská v okolí, najbližšie sa nachádza len 50m od clubu
– od železničnej a autobusovej stanice je club vzdialený len 400m, stačí sa uberať rovno Májovej ulici a následne doľava po Palárikovej ulici, ktorá vás dovedie priamo do clubu.
– start 21:00, vstup 3€, sobota 15.09.2012

Zdroj: Drum Revolution