DRUMATIQUE SESSION w/ ULTERIOR MOTIVE (UK) @ SUBCLUB – profil.

Decembrová drum’n’bass session bude skutočne “extraordinary”. Útrobami hradnej skaly bude znieť sound britského dua Ulterior Motive.

Dlho očakávaný, debutový album ‘The Forth Wall’ predstaví v Subclube už túto sobotu 6. decembra polovica tejto skvelej producentskej dvojice James Davidson. Line up poslednej Drumatique Session v roku 2014 doplnia LIXX, GABANNA & SVETLUX.

ULTERIOR MOTIVE [Metalheadz/ UK]

UlteriorMotive

Temný, funk-om ochutený drum’n’bass,…aj tak by sa dal opísať zvuk dvojice chalanov Ulterior Motive (UK). Prvé skvelé releasy na značke Subtitles v roku 2010 a neustále zlepšovanie kvality soundu, s dôrazom na detaily pri práci v štúdiu, neostali dlho nepovšimnuté. Najpredávanejší single pre lable Subtitles a Commercial Suicide na hudobnom portály Beatport v roku 2012, a ďalšie releasy na Metalheadz a Critical v nasledujúcich rokoch len potvrdzujú kvalitu, ktorou si Ulterior Motive vydobili rešpekt a svoje miesto na svetovej drum’n’bass scéne.

Rok 2014 je pre Ulterior Motive bezpochyby najúspešnejší. V októbri uzrel svetlo sveta debutový album ‘The Fourth Wall’, ktorý vyšiel na legendárnej značke Metalheadz. Technicky dokonalý album s jedinečným zvukom a old school nádychom si vyslúžil veľké ovácie od mnohých hudobných kritikov. Track ‘Tape Pack’ s hodnotením 9/10 a Album Of The Month s hodnotením 10/10 od redekcie Mixmag, či nominácia na Album roka na Drum&BassArena Awards 2014 hovoria za všetko.

Rozhovor pre Radio_FM:
ULTERIOR MOTIVE rozhovor part 1
ULTERIOR MOTIVE rozhovor part 2

Viac info Ulterior Motive:
Facebook Ulterior Motive
Twitter @ulterior_motive
SoundCloud Ulterior Motive

Podrobné informácie a súťaž o FREE vstupy sledujte na Drumatique facebook stránke TU.

Začíname o 22:00, vstup 7€.

Viac info:
www.subclub.sk
Facebook Subclub
Facebook Drumatique
Twitter @Drumatique
Facebook event – Drumatique Session @ Subclub | 6.12.2014

DQ_session_December.2014_flyer_tlacovky

Zdroj: Drumatique