Drummers’ City spustilo svoju kampaň!

Drummers‘ City “Welcome to the new age” znel názov spúšťacej akcie nového projektu pre bubeníkov. Tá sa konala koncom októbra v priestoroch Starej tržnice v centre hlavného mesta.

Pestrý program, plný workshopov, prednášok, bubeníckeho battle, či súťaže dopĺňali stánky vystavovateľov z oblasti bicích nástrojov a ozvučovacej techniky.

Vo večerných hodinách dostali slovo samotní organizátori a zakladatelia projektu Drummers‘ City. Tí boli po oficiálnom spustení ich kampane, konfrontovaní otázkami zvedavých divákov.

DC Stara trznica

Drummers’ City má byť jedinečné miesto pre bubeníkov a hudobníkov, kde budú mať profesionálne možnosti pre svoje zdokonaľovanie. Jednoducho povedané, všetky možnosti, ktoré mali návštevníci možnosť vidieť v Starej tržnici, chcú organizátori vytvoriť v tomto priestore nazývanom Drummers’ City. K tomu však potrebujú aj pomoc ľudí. Pomocou crowdfundingovej metódy (www.indiegogo.com) chcú vyzbierať finančné prostriedky potrebné na realizáciu tohto projektu.

O celej kampani si môžete viac prečítať tu: https://www.indiegogo.com/projects/drummers-city

Pokiaľ Vás projekt zaujal, neváhajte aj Vy pomôcť a stať sa tak súčasťou zrodenia novej éry nielen pre bubeníkov, ale aj hudobníkov, či milovníkov hudby.

Zdroj: Drummers’ City