Ear-Gasmic “Damaged Edition” prináša Jordana Suckley: Záverečné informácie!

5. september sa nám nezadržateľne blíži a spolu s týmto dátumom aj trancová klubová show Ear-Gasmic „Damaged Edition“. Podtitul akcie nesúci názov „Damaged Edition“ bol inšpirovaný hudobným vydavateľstvom, ktoré založil samotný headliner tejto edície – Jordan Suckley. Zároveň sa tak všetci môžete pripraviť, že budete po tejto párty poriadne „Damaged“ nakoľko pre vás budú nachystané tvrdšie beaty.

Teraz vám prinášame posledné podstatné informácie k tomuto eventu, ktorý už najbližšiu sobotu v Bratislave predstaví vyššie spomenutého headlinera večera, britskú hviezdu Jordana Suckley, ktorý na Slovensku vystúpi úplne po prvýkrát.

Brány klubu UHU sa otvoria presne o 21:00 hod. Vstupenky za jednotnú cenu 12 € si budete môcť zakúpiť priamo na bráne pri vstupe do klubu.

Počas noci sa môžete tešiť na kvalitnú výpravnú show. Interiér klubu UHU tradične zmeníme na nepoznanie. Čaká na vás vyšperkovaná svetelná a zvuková show, taktiež nebudú chýbať tradičné Ear-Gasmic dekorácie, na mieru vyrobené vizualizácie, projekcia, špeciálne intrá štartujúce DJov, výrazne posilnený zvukový a svetelný park vrátane laserov a ďalšie príjemné prekvapenia.

Ak ste užívateľmi facebooku a plánujete v sobotu 05. 09. 2015 na Ear-Gasmic zavítať, môžete sa pridať aj priamo do našej udalosti https://www.facebook.com/events/1446991798950415    prípadne na našu oficiálnu fan page https://www.facebook.com/eargasmic.official.

Pre návštevníkov, ktorí pricestujú zo zahraničia, prípadne nie sú z Bratislavy, sme prichystali menšiu mapku s vypísanými MHD spojmi ako sa na Šafárikovo námestie 79/7 do klubu UHU najľahšie dostať.

mapka

Juraj Bagin alias Jaccob pre túto edíciu exkluzívne zložil oficiálnu Ear-Gasmic hymnu, ktorú nazval The Vault Of Memories.

Jaccob si tu zahrá na obidvoch stagoch, kde na hlavnom vystúpi v rámci warm-up setu a na barovom stagi v back2back sete s angličanom Richie Boothom.

Headlinera Jordana Suckley v rámci supportu ďalej obohatia 3 šarmantné dámy.

EG_ladies

Konkrétne rezidentka Kristy Jay, ďalej SIONNI, ktorá sa na Ear-Gasmicu predstaví po prvýkrát v rámci jej techno setu a do tretice nebude chýbať Janina T z Austrálie, ktorá bude mať v rámci Slovenska svoju premiéru a vystúpi ako predskokan pred samotným headlinerom večera.

Zvyšok line-upu doplnia osvedčené mená rozbíjačov ako sú ako Unbeat, Zolike a Wireez a o spoločne odohraný hard trance classic set z platní sa postará dobre známa dvojica Richie Booth z Anglicka a domáci COLE. V rámci bar stagu sa predstaví na Ear-Gasmicu tiež po prvýkrát DJ FENEX z Rakúska, ktorý si pre návštevníkov prichystá taktiež techno set.  O poriadnu porciu zábavy tak rozhodne núdza nebude. Celkovo tak line-up Ear-Gasmic “Damaged Edition” bude hostiť 4 medzinárodných DJs, 2 z UK, 1 z Austrálie a 1 z Rakúska.

Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie. Odporúčame vám prísť do klubu v dostatočnom predstihu, aby ste nezmeškali mnoho dychberúcich momentov a taktiež štartujúce intrá.

Tešíme sa na vás a veríme, že si obidva stage užijete naplno.

lineup-WEB

Ear-Gasmic: „Damaged Edition“ – 05. 09. 2015
Miesto: klub UHU, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up: Main stage: JORDAN SUCKLEY (UK), Janina T (AU), Kristy Jay, DJ Jaccob, Zolike, Richie Booth (UK) b2b Cole at Ear-GasmiX (special vinyl classics set) / Bar stage (trance & techno): Fenex (AT), Sionni, Wireez, Unbeat, Cole, Jaccob b2b Richie Booth (UK)
Entry: 12 €
Event: https://www.facebook.com/events/1446991798950415  
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/uhuclubbratislava
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

EG-Suckley-poster

Zdroj: Ivo Ninja