Ear-Gasmic „Rielism Edition“ prináša DJ stars SIED VAN RIEL a DARREN PORTER.

Už.najbližšiu sobotu 24. 09. 2016 na vás čaká v tomto roku posledná veľká edícia obľúbenej trancovej klubovky Ear-Gasmic v bratislavskom klube UHU. Poditul párty tentokrát nesie názov „Rielism Edition“ podľa vydavateľstva a rovnako pomenovanej rádio show holanďana SIED VAN RIELa, ktorý sa po roku opäť predstaví v Bratislave ako náš headliner, tentokrát vo svojom 2,5 hodinovom exntended sete.

SIED VAN RIEL pôvodne pochádzajúci z Rotterdamu, aktuálne žijúci v holandskom Spijkenisse žne jeden úspech za druhým. Samotný Tiësto ho ešte v roku 2008 menoval ako „the hottest producer around“ a časopis DJ Magazine ho označil ako „the next big thing to hit trance“. Sied je taktiež jedným z najobľúbenejších producentov Armina Van Buurena a Ferry Corstena. Server Trackitdown.net taktiež Siedovi v roku 2008 udelil cenu Trance Award pre najlepšieho newcomera. Následne tieto odhady dokonale potvrdil sériou úspešných trackov, fascinujúcimi vystúpeniami a svojou novou, neotrelou remixovou filozófiou. Zahral si na takých eventoch ako Trance Energy, Luminosity Beach Festival, Gatecrasher, Godskitchen, Cream a mnoho ďalších. Sied Van Riel dnes patrí medzi najrešpektovanejších a najžiadanejších producentov.

Tisíce poslucháčov si získal taktiež vďaka svojej vlastnej rádio show RIELISM, ktorá je vysielaná každý pondelok o 20:00 hod. na dobre známom internetovom rádiu Afterhours.fm. Sied popisuje svoj hudobný štýl ako „deep, driving, warm, melodic-fuelled trance“, kedy každá skladba premieta jeho osobnosť, skúsenosti a stav mysle.

DARREN PORTER sa u nás predstaví ako sekundárny headliner, pochádzajúci z Veľkej Británie, aktúalne žijúci v Nemecku. Bude to jeho úplne prvé vystúpenie na Slovensku, takže by ste si ho rozhodne nemali nechať ujsť.

DARREN PORTER už nejakú chvíľu patrí medzi britskú trancovú elitu. Mnohí jeho skúsenejší kolegovia ho radia medzi najtalentovanejších producentov súčasnosti. Než sa pustil do elektronickej muziky, bez hlbších teoretických znalostí experimentoval s klávesami, gitarou a klavírom. Prejavil sa však ako schopný samouk a začal skladať pre krátke nezávislé filmy, trailery a videohry. K tanečnej muzike ho to ale ťahalo od chvíle, keď si zaobstaral prvú pásku od SASH!. Hodiny strávene počúvaním dance music ho priviedli k rozhodnutiu študovať hudobnú technológiu a uspokojiť tak túžbu po vlastnej produkcii. S tou začal v roku 2003 a od tej doby neúnavne pracoval na zdokonalovaní svojho zvuku a štýlu, ktorý sa v priebehu dlhých desiatich rokov vyvinul do energického euforického trancu, aký počujeme dnes. Aby priviedol svoju hudbu k životu a uvoľnil každučký kúsok energie v ňom ukrytý, musel sa okrem toho taktiež naučiť umeniu DJingu.

Ear-Gasmic v rámci svojej vizuálnej show posunie hranice na ďalší level. Tentokrát po prvýkrát za svoju 7 ročnú históriu párty Ear-Gasmic prinesie uvítacie intrá DJov, ktoré budú mať svoju vlastnú tému. Intrá tak budú tématicky rozdelené podľa svetových veľmocí. Jednotliví DJi na main stage vás tak prevedú krajinami ako sú Čína, Rusko či India. Taktiež nebudú chýbať úplne nové, tentokrát po prvýkrát, mužské voice-overy od native speakera z UK, ktoré nahovoril Mark Webster. Malú ochutnávku na našu tému si môžte pozrieť v nižšie priloženom traileri.

Ear-Gasmic prinesie opäť dva stage, takže počas celej noci očakávajte pestrý prierez viacerých hudobných žánrov ako tomu bolo aj na poslednej edícii. Na hlavnom stagi opäť nebudú chýbať na mieru vyrobené intrá štartujúce DJov, vizualizácie, dekorácie a sound & light show. Hlavný stage obohatia obľúbené domáce mená ako sú Unbeat a taktiež Kristy Jay. Druhý barový stage nazvaný Joe Cormack B-DAY Stage bude patriť Joe Cormackovi z Českej republiky, ktorý tu zároveň oslávi svoje narodeniny. Na svoj stage si pozval hostí ako sú Cole, ktorý vystúpi v classics sete, taktiež Veena z ČR, ktorý si na Slovensku zahrá po prvýkrát a zvyšok doplní známa a obľúbená stálica Zolike a Sionni. O poriadnu porciu zábavy tak rozhodne núdza nebude.

Pre návštevníkov, ktorí pricestujú zo zahraničia, prípadne nie sú z Bratislavy, sme prichystali menšiu mapku s vypísanými MHD spojmi ako sa na Šafárikovo námestie 79/7 do klubu UHU najľahšie dostať.

casovy-lineup-svd

Brány klubu UHU sa otvoria presne o 21:00 hod. Vstupenky za jednotnú cenu 15 € si budete môcť zakúpiť priamo na bráne pri vstupe do klubu.

Vstupné vo výške 15 € si budete môcť zakúpiť v deň akcie priamo na bráne do priestorov klubu. Preto ak plánujete prísť, môžete sa pridať už teraz do našej udalosti na facebooku: https://www.facebook.com/events/538647632990097

Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie. Odporúčame vám prísť do klubu v dostatočnom predstihu, aby ste nezmeškali mnoho dychberúcich momentov a taktiež štartujúce intrá.

DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic: „MUSIC LOVERS EDITION“ – 24. 09. 2016
Miesto: klub UHU, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up: Main stage: SIED VAN RIEL (NL), DARREN PORTERK (UK), Unbeat, Kristy Jay / Joe Cormack B-DAY Stage (bar stage): Cole (classics set), Joe Cormack (CZ), Veena (CZ), Zolike, Sionni
Entry: 15 €
Event:  https://www.facebook.com/events/538647632990097
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/uhuclubbratislava
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

eg-svd-web-poster2

Zdroj: Ear-Gasmic