Ear-Gasmic „X-MAS TRANCE CLASSIX Edition“.

Trancová klubovka Ear-Gasmic sa vracia so svojou menšou edíciou do legendárneho klubu Radosť v Bratislave. Tentokrát však premiérovo prinesie edíciu, ktorá bude úplne celá venovaná starým trancovým klasikám, ktoré naviac obohatí aj old school rave, techno a taktiež eurodance.

Oprášia sa tak mnohé výborné skladby z rokov minulých a dokonca aj z minulého storočia. :-) Spoločne tak vytvoríme opäť skvelú rodinnú atmosféru, ktorá je pre tento hudobný žáner tak prízračná.

Ear-Gasmic „X-MAS TRANCE CLASSIX Edition“ bude mať vyskladaný line-up tak, aby si počas tohto večera prišli na svoje naozaj všetci prostredníctvom vyššie spomínaných hudobných žánrov. Nebudú chýbať aj super starinky zo začiatku 90. rokov. Vystúpia tu Jaccob, PACE TO P. M. b2b Jaccob, Cole, Unbeat a Zolike.

Preto vám už teraz prinášame presný časový line-up:

EG-xmas-timetable

Toto všetko na vás bude čakať už najbližšiu sobotu 5. 12. v klube Radosť za symbolické vstupné 3 € a keďže po polnoci už bude Mikuláša, môžete si so sebou priniesť aj vianočné čapičky. :-) Ak už teraz viete, že na tejto akcii s rodinnou atmosférou v útulnom klube Radosť nebudete môcť chýbať, môžete sa pridať aj do našej udalosti na facebooku: https://www.facebook.com/events/991780887511770/

Ear-Gasmic „Radosť X-MAS TRANCE CLASSIX Edition“ – 05. 12. 2015
Miesto: klub Radosť, Obchodná 48, 811 01 Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 05:00
Line-up: Jaccob, PACE TO P. M. b2b Jaccob, Cole, Unbeat, Zolike
Entry: 3 €
Event: https://www.facebook.com/events/991780887511770/
Web: www.ear-gasmic.com , www.egevents.sk
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

EG-xmas-WEB

Zdroj: Ivo Ninja