Electro Playground: 19. januára v Empire clube!

V sobotu večer 19. Januára odložme na chvíľku lyže, korčule, či zimné snehule. Prinesme si do mesta botasky pretože roztočíme prvú novoročnú party z dielne Electro Playground v Bratislavskom Empire klube: kde sa opätovne stretnú traja “brothers in arms”: Gryllz, Moonspa a Deagon.

Hostiteľovi akcie Deagonovi sme urobili pamätné novoročné predsavzatie a to uzlíky na šnúrkach od topánok, to aby nezabudol prísť vás všetkých rozveseliť a roztancovať zmrznutú krv v žilách v prúde zábavy, ktorej nie je nikdy dosť a preto si všetci spoločne spravme uzlík a nechajme ho dobre utiahnutý až do sobotňajšieho večera. Kým Deagon bude svojimi melódiami tvarovať váš úsmev a ťahať ruku hore , Moonspa je už plne odhodlaný vysypať aktovku nových trekov. Dôkazom toho, že sa teší práve na sobotňajší večer je aj jeho špecialne namixovaný set práve pre túto akciu (vypočuť si ho môržte na linku: podcast-002-by-moonspa/). Gryllz (pripravuje jedinečný exotický set v ochutnávke toho najrozmanitejšieho techna a electro-dubStep Beatu).

V tomto roku prvá akcia v podaní tejto trojky bude silnejšia ako stopy v snehu. Preto príď si osviežiť (d)ucha i telo spolu s kamošmi a podpísať na parkete. !!! Do 22-hej máš vstupenku na celý večer zdarma !!!

Lineup:
GRYLLZ / Hrba
MOONSPA / www.electroplayground.com
DEAGON / www.electroplayground.com

tech house / progressive / psytrance
entry : before 22:00 = free / after 22:00 = girls 2 e / boys 3 e
viac info nájdetš na: www.electroplayground.com/ep29/
Mapa: https://goo.gl/maps/JvuyN

Zdroj: Electro Playground