Electro Swing Fever se vracia do Bratislavy naposledy pred letnou pauzou.

Populárna electro-swingová party – Electro Swing Fever – sa vracia do Bratislavy, a to naposledy pred dlhou letnou prestávkou. V piatok 5. júna 2015 priestory NuSpirit klubu zaplnia zástupy noblesných dám a šviháckych gentlemanov. Tancovať sa bude až do skorých ranných hodín. Na návštevníkov čaká nabitý program a štýlová atmosféra.

Na žiadnej Electro Swing Fever nesmie a nebude chýbať obľúbené DJské duo Papa Django & Swing Thing, špičkoví performeri, precízni selektori a zrejme najvyhľadávanejší electro-swingoví DJs v našich končinách. Ich úzka interakcia s publikom dokáže rozpútať skutočné tanečné šialenstvo.

Organizátori party nezabúdajú ani na čaro tradičných hudobných nástrojov. V Nu Spirite preto vystúpi talentovaný hudobník a MC Dave Trumpeteer. So svojou trúbkou sa vie presne trafiť aj do zložitých electro-swingových beatov a o majstrovskú improvizáciu tak nebude núdza. Na pódium sa spoločne s ním postaví jeho súpútnik z jarného turné po Írsku – DJ Max W z Electro Swing Bohemia.

ESF_BRATISLAVA_1

Nezabudnuteľný zážitok sľubuje aj neo-swingový set výstredného DJa Matweho Drappenmadchenfellera. Keď sa tento DJ ukáže za mixom, je to záruka, že tanečný večer neskončí skôr ako v čase, kedy už poniektorí vyrážajú do práce.

Skvelou hudbou to ale nekončí. V rámci sprievodného programu sa páni aj dámy môžu tešiť na iskrivú a elegantnú burlesque show v podaní Bratislava Burlesque Academy. Neprehliadnuteľnou osobnosťou tanečného parketu sa naopak stanete po absolvovaní zábavného tanečného workshopu so Stell z B-Swing.

Nu Spirit Club
Štúrova 3, Bratislava
5. 6. 2015 | 21:00
Odkaz na FB událosť: www.facebook.com/events/1450919085201795/
Predpredaj vstupeniek: www.predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/3835/electro-swing-fever

jk_electro_swing_fever_2015_06_nuspirit_tlac (1)

Zdroj: B-Swing