Electronic Beats sa na jar vrátia na Slovensko.

Po úspešnom tohtoročnom vydaní sa už pripravuje ďalší ročník medzinárodnej akcie, ktorá patrí medzi hudobné vrcholy roka. Dnes sa začína predpredaj lístkov na festival Electronic Beats 2015, ktorý sa bude konať 6. marca v Refinery Gallery v Bratislave.

Britský mág Four Tet, duo Jungle, kanadský projekt Daphni, I Break Horses zo Švédska a Jimmy Pé ako domáci zástupca. To sú hudobníci, ktorí vystúpili v apríli tohto roka na festivale Electronic Beats v Bratislave. Najmä prvé dve mená dokazujú, že ide o akciu ponúkajúcu aktuálne hviezdy aj horúce trendy. Kým Four Tet už je stálicou scény, Bratislava bola jedným z prvých miest, kde zažiarili Jungle. Mladí Londýnčania totiž len vlani vydali debutovú nahrávku, ktorá sa rýchlo začala šíriť cez hudobné blogy a medzi objavy roka ju zaradili aj mienkotvorné britské média ako The Guardian či NME.

Kto bude hosťovať v Bratislave na Electronic Beats 2015 bude známe v januári, no už teraz je istých niekoľko vecí. Akcia sa opäť rozloží v moderných priestoroch Refinery Gallery, bude sa konať už 6. marca a lístky za najvýhodnejšiu cenu sa dajú kúpiť v predpredaji.

Electronic Beats na jar pomyselne prepojí Slovensko s ďalšími tromi európskymi krajinami, kde sa akcie pod touto značkou budú konať tiež. Začína sa vo Varšave (27. februára, Palladium & Basen), potom príde Bratislava, nasledujú večery v Prahe (13. marca, divadlo Archa) a v Kolíne (29. mája, E-Werk).

Predpredaj lístkov na Electronic Beats Bratislava 2015 sa spúšťa dnešným dňom. Ideálne je zakúpiť si ich čo najskôr – po uvádzacej akcii pre obmedzený počet lístkov totiž cena stúpne a priamo na mieste sa pravdepodobne predávať nebudú. Akcia, ktorá patrí medzi hudobné vrcholy roka, totiž býva vypredaná už  pred termínom konania. Lístok na Electronic Beats preto môže byť aj príjemným vianočným darčekom.

Spustenie predpredaja: štvrtok, 27. 11. 2014
Predpredajné miesta: Predpredaj.sk a Ntry.at

Ceny:
Zvýhodnená vstupenka (12 €) – obmedzené množstvo
Štandardná vstupenka (14 €)
Na mieste (18 €) – len v prípade dostupnosti

www.electronicbeats.net
https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2375/electronicbeats2015

EB_2015_1600x1600

Zdroj: Electronic Beats