Electroplayground je tiež v znamení Strelca…

…aj keď vlastne presný dátum dátum narodenia nemá. Je synonymom bookingu, kvalitnej party od electra cez psy trance až po drum pod záštitou jej duchovného otca Deagona.

Ten z rodnej Žiliny dokázal tento koncept úspešne preniesť do hlavného mesta, kde už dlhšiu dobu organizuje rovnomennú párty v klube Empire a popritom má prsty aj vo viacerých iných akciách a projektoch v oboch mestách ku ktorým sa radí aj decembrová Saggitarius Session v bratislavskom Bateliéri.

Spolu so Session tímom títo tvorcovia dvoch úspešných kluboviek v spoločnom projekte spojili svoje sily aby spolu vytvorili niečo väčšie a pritom rovnako osobné ako ich hudobné dietky. Hostia budú hlavne naši spoloční kamaráti z branže a tak môžete očakávať pestrý výber inteligentnej elektroniky od minimalu po drum n bass.

Spojenie bubeníckeho orchestra, brušného tanca, live actu a djov na dvoch stageoch pre vás pripravujeme 8. decembra v bratislavskom Bateliéri a v priebehu najbližších dní sa začnšte postupne dozvedať mená hostí…

Zdroj: Electroplayground