Elektronické trio Swedish House Mafia má nový singel!

Elektronické trio SWEDISH HOUSE MAFIA má nový singel. Skladba sa volá Don’t You Worry Child a hosťuje v nej spevák John Martin…

Triumvirát švédskych elektronických producentov skladbu prvýkrát predstavil v polovici júla na obrovskom koncerte v Milton Keynes Bowl, kam sa s ním prišlo rozlúčiť 65 tisíc fanúšikov. Bolo to najpočetnejšie publikum, akému sa Swedish House Mafia doposiaľ predstavili.

Zároveň sa jednalo o rozlúčkové vystúpenie na britských ostrovoch, trojlístok totiž plánuje ukončiť koncertnú činnosť a záverečné turné sa uskutoční na Ibize a v rodnom Švédsku, kde sa v novembri 115 tisíc priaznivcov dočká troch vypredaných spektakulárnychh show…

V euforickej skladbe Don´t You Worry Child trojica ponúka tradičnú dávku charakteristických zvukových plôch a podmanivý spev krajana Johna Martina, ktorý so Swedish House Mafia spolupracoval už minulý rok na singli Save the Word.

Oficiálne nahrávka vychádza 14.9.2012 a už teraz ju majú k dispozícii rádiá. Je veľmi pravdepodobné, že sa skladba taktiež objaví na druhom party albume, ktoré Axwell, Sebastian Ingrosso a Steve Angello práve dokončujú.

Zdroj: EMI Slovak Republic