Empire Of Hardstyle predstavuje Coarsection (PL)!

Odkedy ste mohli po prvý krát započúť štýl hudby hardstyle v klube Empire, utiekli už 3 roky! Za túto dobu ste jasne ukázali, aká energia sa vo vás skrýva, keď sa hrá takýto štýl hudby na párty.

Preto sme sa rozhodli v tomto naďalej pokračovať a prinášať vám kvalitnú hudbu, zábavu a dodávať vám stratenú energiu, ktorú z vás táto spoločnosť iba sústavne berie.

Na ďaľšie pokračovanie klubovky Empire Of Hardstyle, prídu po prvý krát slovenskú scénu podporiť poľskí dji COARSECTION!

Preslávení sú hlavne vďaka kvalitnej produkcii a vystúpeniami, ktoré úspešne prezentujú nielen v susednom Poľsku, ale aj v Holandsku a v ďaľších krajinách, kde je hardstyle oveľa žiadanejší.

Sekundovať im budú aj domáci dji: Raweez, Kizzah, Upraiser, Heavy Noizes a Mario Stylez (Early-Oldschool hardstyle warm-up set namixuje na začiatok párty nováčik Gatekeeper)

Ku koncu sa nemusíte obávať stále toho istého tempa, pretože aj hardcore je neoddeliteľnou súčasťou poriadnej hardstyle párty… a tú vám ako budíček nekompromisne naordinuje dj Koffos!

Nepremeškajte tak poriadnu párty v poľskom hardstylovom kabáte, ktorú na slovensku len tak ľahko nezažijete!

Empire Of Hardstyle – Resurrection
20.4.2013
Start: 20:00 (warmup by Gatekeeper)
Empire club Bratislava – Slovakia
Entry: 3€ (slečny vstup 2€)
https://www.facebook.com/events/465212903547203/?fref=ts

Tešíme sa na vás a prosíme účastníkov, aby skákaním nespôsobili zemetrasenie :)

Súťažte ešte o posledné voľné vstupy na párty likovaním nášej stránky na FB!
https://www.facebook.com/hardstylesk?fref=ts

Zdroj: Kizzah