Femme Fatale: Devy na pódiu!

Čaká vás noc, kedy sa karta obráti a ženy nezostanú len na parkete. Ovládnu totiž hlavné dianie *enjoyclub-u. Všetkých mužov nahradia sexi dámy, ktoré vám dokážu, že vedia urobiť show minimálne tak dobre ako opačné pohlavie.

★ ★ ★topless dj-ka a playmate chorvátskeho Playboya 10/2012
★ orientálna tanečnica a jej svetelná show
★ ★ ★ súťaž o Femme Fatale večera
★ sexi hostesky a barmanky
★ EDM tanečná atmosféra
★ gogo tanečnice
★ pole dancer
★ laser show
★ 3 DJ-ky

https://youtu.be/FmUj3EHKFOQ

★ ★ ★ Suťaž o Femme Fatale večera ★ ★ ★
Hľadáme práve Teba, chceš sa stať našou Femme Fatale :)
(..info o súťaži sa dozviete neskor..)

★ ★ ★ T-DJ Playmate Ms.Lynna ★ ★ ★

je pôvodom švédsko-česká modelka, dj-ka a playmate chorvátskeho playboya 10/2012. Neustále fotí a vystupuje v zahraničí. Z našej party uteká na letisko a odlieta na fotenie do Mexico City a do Los Angeles. Nechaš si ujsť jej jedinečné vystúpenie ?

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/103548256″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“100″ iframe=“false“ /]

Lynna3-22-2-2014

★ DJane Extaza ★

je ostrielaná žilinská dj-ka, pôvodom z Ruska, čoraz častejšie obsadzovaná na prestížnych parties ako napríklad Reaction Control. Jej sety majú jedinečný klubový zvuk a takúto tematickú party určite povznesie na vyššiu úroveň.

Extaza-22-2-2014

★ Kira ★

Je jedna z prvých Pole Dance inštruktoriek na Slovensku. Má za sebou viac ako stovku vystúpení po celom Slovensku ako aj v zahraničí. S úspešným slovenským gymnastom Andrejom Neczli tvorí Duo Fenix, ktoré je zmiešaným Pole Dance párom. Získala striebro na Majstrovstvách Slovenska Pole Dance 2012 a tiež striebro na European Pole Sport Championship 2013 v kategórii dvojice.

Kira-22-2-2014

★ Mona Abir ★

orientálnemu tancu podľahla už v roku 2003. Vystupuje na rôznych podujatiach doma i v zahraničí a organizuje jednu z najväčších orientálnych show na Slovensku. Zároveň je rezidentnou tanečnicou arabskej reštaurácie v Žiline a lektorkou tohto okúzľujúceho tanca. Na tanečných parties spája prvky orientu, svetelnej show a elektronickej hudby.

MonaAbir-22-2-2014

na party Vás pozývajú
Electro Playground crew
www.ElectroPlayground.com
Facebook EVENT : www.facebook.com/events/580517808704357/

Zdroj: Enjoy club