Festival GJH Dvor Novohradská 3, Bratislava: Hex, Para, Vrbovskí víťazi, FunTomas, Stroon a ďalší…

Nádacia Novohradská pozýva rodičov, študentov, absolventov a všetkých priateľov školy na benefičné podujatie GJH Dvor 13.5.2016. Účelom podujatia je finančná zbierka na revitalizáciu školského dvora Spojenej školy Novohradská. Tento jedinečný školský festival organizujú bývalí a súčasní študenti školy spolu s učitelským zborom a pozvanie prijali aj hudobné skupiny absolventov GJH. Návštevníci sa môžu tešiť na vystúpenie folklóneho súboru Živel a hudobných skupín FunTomas, Vrbovskí víťazi, Para a Hex.

O zábavu sa postará aj Stroon a na druhom stagei sa predstavia Akelek Blues Band, Snowdrop a skupina Marilue and Band. Program je pripravený aj pre najmenších v podobe detskej zóny. Tešíme sa na všetkých, ktorí majú chuť podporiť tento jedinečný školský festival a pomôcť Nadácii Novohradská zrevitalizovať školský dvor. Zábava a dobrá nálada zaručené! Detská zóna sa otvára svoje brány už o 12:00 a zvyšok areálu od 15:00.

Viac info: www.gjh.sk

Vstupné: 10 EUR, študenti 5 EUR, deti 2 EUR.

Predaj vstupeniek na mieste konania akcie.

Program Dvor stage:
17:00 Folklórny súbor Živel
17:30 Stroon 18:00 FunTomas
18:30 Vrbovskí víťazi
19:15 Para
20:15 Hex Program

Vestibul stage: Akelek Blues Band, Snowdrop, Marilue and Band

Detský stage a sprievodný program:

Uvidíte divadlo ZkuFraVon s predstavením Ako išlo vajce na vandrovku alebo Putujeme letom svetom; Braňo Jobus číta deťom; BikeLab – cukrová vata na bicykli; kino – animované filmy; maľovanie na tvár; animátori; súťaže; aktivity. V rámci sprievodného programu bude gastro zóna od Orbis Street Food a Roxy Catering; BikeLab – JukeBox na bicykloch; kino; výstavy fotografií (starých, ročníkových, a pod.); výstavy prác; GJH market – festivalový + školský merch + market s hand-made výrobkami detí; literatúra; fotokút; ChemPlay – nová čerstvo pokrstená (asi pred 2 týždňami) edukačná hra, ktorú vytvorili súčasní študenti GJH; Aikido show – bývalí absolventi; sketchwall – napíšte nám spomienku / odkaz; info-pult + prezentácia školy (možností štúdia, úspešných absolventov, …); čestné maturity; triedne stretávky v bývalých učebniach.

gjh

Zdroj: OZ Euforion