Festival Slunovrat vyhlašuje soutěž pro talentované písničkáře!

Pořadatelé nového hudebního festivalu Slunovrat vyhlašují novoroční soutěž pro mladé i starší talentované písničkáře s autorskou tvorbou. Právě teď se mohou zájemci přihlašovat na webových stránkách www.slunovratfest.cz nebo na oficiálním Facebooku akce. Podmínka přihlášky je zaslání 3 vlastních nahrávek dramaturgii Slunovratu. Začátkem měsíce března 5 vybraných autorů postoupí do druhého kola, kde odborná porota, složená z hudebních publicistů a známých osobností ze světa písničkářů, na speciálním akustickém koncertě v Praze, vybere vítěze, který v létě v Sázavském ostrově zahraje na Malé scéně nového hudebního festivalu.  

Autoři a kapely se mohou přihlašovat elektronicky, své nahrávky mohou zaslat na e-mail dramaturgii festivalu.

Dřímá ve Vás neobjevený talent? Pak možná čekáme právě na Vás.

Přihlášky posílejte: nikol@slunovratfest.cz

Přihlášky jsou možné i pro zahraniční talenty!

Nultý ročník hudebního festivalu Slunovrat, který se uskuteční ve dnech 23. 6. – 24. 6. 2017 ve vodáckém kempu Sázavský ostrov. V sobotu se v hlavním programu akce objeví slovenský populární zpěvák Richard Müller. Plejádu známých umělců a písničkářů doplní Aneta Langerová, Bratři Ebenové, František Nedvěd, Xindl X, Ivan Mládek, Thom Artway, skupina Neřež s Katarínou Koščovou, David Stypka a mnozí další z řad mladých talentovaných umělců.

Pro návštěvníky bude kromě hudebního programu připraveno stanové městečko. Jelikož se očekává značná účast rodin s dětmi, nebude chybět ani dětský koutek s hlídáním, divadélko pro děti, odpočinková a klidová zóna pro střední generaci a seniory.

Speciální limitovanou edici o 1000 ks dvoudenních permanentek na Slunovrat lze ještě zakoupit za akční cenu 490,- Kč.
Vstupenky zakoupíte exkluzivně v předprodejní síti www.ticketstream.cz a na pobočkách cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO-tour.
Více informací se dozvíte na webových stránkách festivalu www.slunovratfest.cz
a také na oficiálním Facebooku akce https://www.facebook.com/slunovratfest/.

Zdroj: Festival Slunovrat