Festival Votvírák vypukne už za pár dní!

Největší český multižánrový hudební festival zaměřený převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů proběhne od 16. do 18. června 2017 tradičně na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích.

Příští pátek 16. června se otevřou brány jednoho z největších multižánrových festivalů v České republice, festivalu Votvírák, jenž bude trvat až do neděle 18. června. Pořadatelé už zveřejnili kompletní program. Na třech hlavních pódiích se vystřídají nejznámější a nejpopulárnější čeští a slovenští interpreti.

Na Central stage zaměřené na populární hudbu se ukáže headliner letošního ročníku Pavol Habera & Team, kteří na festivalu zahrají vůbec poprvé, Miro Žbirka, Ewa Farna, Mandrage, No Name, Rybičky 48, Xindl X nebo Jaroslav Uhlíř. Nebudou chybět ani zástupci mladší generace, zpěvačka Sabina Křováková nebo písničkář Voxel.

Rocková stage bude ve znamení ostřílených kapel jako je Visací Zámek, Iné Kafe, Katapult, Škwor, Dymytry, Krucipüsk, Vypsaná Fixa, Imodium, Alkehol nebo Harlej, kterým na Votvíráku pokřtí jejich novou desku Hodný holky zlý kluky chtěj jeden z návštěvníků. Kdo jezdí na festival hlavně kvůli hip hopu, ani letos nebude zklamán. Na Óčko Hip Hop stage se totiž představí špička svého žánru v čele s Marpem & Troublegangem, vystoupí rovněž Vladimir 518, který sem doveze nové album Ultra! Ultra!, Prago Union, Smack, Vec, Sodoma Gomora nebo H16, k nimž se na pódiu přidá kromě jiných i Majk Spirit. Nebudou chybět ani Andělem ocenění Pio Squad.

Tři hlavní pódia však nejsou zdaleka to jediné, co Votvírák nabízí. Stejně jako loni bude pro návštěvníky připraven i non-stop taneční prostor, kde se vystřídá více jak třicet předních tuzemských DJs. Hlavními taháky jsou Roberto Chochola, Tommy Rogers a Enrico. Součástí festivalu budou i music bary a partnerské zóny.

„Několik ročníků festivalu Votvírák bylo vyprodáno, zajistěte si letos svoje klubové karty včas! Navíc VIP a Kombi klubové karty jsou již vyprodány,“ radí pořadatelé.

Klubové karty zakoupíte prostřednictvím festivalového webu www.votvirak.cz a také v předprodejní síti společnosti Ticketstream.

Více informací o jednotlivých prodejních místech najdete v sekci vstup na festival (www.votvirak.cz).

Zdroj: Jam-Pr