FLAME Music Bar!

FLAME Music Bar je Hniezdo pre začínajúce kapely, menej známe zoskupenia, hudobníkov ale aj poslucháčov a nadšencov dobrej hudby.

Ponúka okrem voňavejkávičky a drinkov cez deň, hudobné vyžitie vo večerných hodinách v podobe živých koncertov, DJ vystúpení a skvelých stretnutí hudobníkov v podobe FLAME Jam Session určených rovnako pre amatérov ale aj profesionálnych hudobníkov a vyznávačov improvizácií.

Hudobný bar, na Štefánikovej ulici V Bratislave bol oficiálne otvorený v Decembri minulého roka sympatickou akciou, ktorú odštartoval spontánnym, veselým a nenapodobiteľným moderovaním Richard Vrablec. Populárny moderátor predviedol svoj zmysel pre rovnováhu humoru a moderátorského umenia hneď od úvodného slova.

2

V priebehu večera popriali FLAME Music Bar-u veľa šťastia pohody a kapelám elán a úspechy sudičky Beáta Dubasová, John Dale a Boris Kollár.

“Som rád, že vznikol projekt podporujúci mladých interpretov, a určite ho nejakým spôsobom podporím” prihovoril sa Boris Kollár, „nakoniec Fun Rádio je len 20 metrov od baru a tak verím, že niektorých z interpretov budeme počuť aj našom rádiu.”

„Veľa úspechov a pohodu”, zaželala aj neustále dobre naladená a príjemná speváčka Beata Dubasová a ako bonus vo večerných hodinách spontánne zaspievala jeden zo svojich hitov “Vráť mi tie hviezdy“.

4

Multinštrumentalista John Dale pridal, svoj poznatok, že sa vo FLAME Music Bar-e cíti ako doma, a že naďalej sa bude ako hudobník s radosťou angažovať v nadchádzajúcich aktivitách – koncertoch a stretnutiach hudobníkov pod názvom Flame Jam Sessions.

Dobrý pocit zavial vo FLAME Music Bar-e zo Šamorína, kedy kapelka GOOD FEELING predstavila svoju vlastnú tvorbu ochutenú zaujímavou dychovou sekciou. Zostava v zložení Michal Lašan (spev, klávesy), Tomáš Kurucz (bicie), Karol Matúš (bas gitara), Juraj Strapec (gitara), Boris Melichar (trúbka), Jana Jakubova a Ivka Majirská (saxofón) predstavila príjemné piesne ako Máme nádej, Už je čas, Ty vieš a ďalšie, s ktorými sa onedlho predstaví aj na zimnom Donovaly Feste, 28.2.2015.

Ďaľšia kapela v poradí, medzinárodná zostava British Beef v zložení John Dale (UK) Patrik Pribyla (SVK) Petr Karlos Karlík (CZ), spustila esenciu pravej britskej hudby ako Classic rock, Glam, Britpop, Nwobhm a okrem cover verzií predstavili aj vlastnú tvorbu Scram, The sixth sense, Stone the crows.

8

Hudobnú produkciu doplnil DJ Ramon svojímpodmazom, excelentne cítiaci atmosféru publika.

Myšlienkou a poslaním hudobného baru spojenie útulného posedenia, príjemnej atmosféry a hudobno-kultúrne vyžitie pre všetkých návštevníkov.

Svojou kapacitou a dispozičným riešením ponúka prajnú atmosféru pre živé koncerty, unplugged či  vystúpenia rozprávačov – story tellerov. Okrem tradičnej ponuky alko a nelako nápojov nájdete v ponuke aj vlastné miešané drinky, exkluzívnu kávu Camus z USA, výber zahraničných vín, zlaté šampanské alebo skvelý jablčný mušt rodinného podniku z Čiech.

15

Od začiatku roka 2015 má pre Vás FLAME Music Bar pripravený pestrý program v podobe ôsmych živých koncerov a pravidelne sa opakujúcich FLAME Jam Sessions pod taktovkou skvelého Johna Dale. Každý piatok je venovaný pohodovej barovej hudbe od DJ-ov v štýle vocal house, funky house, deep house, house a pod.

FLAME Music Bar sa nachádza iba na skok od centra mesta, s ľahkou dostupnosťou verejnou MHD a možnosťou parkovania na okolí.

Priestory situované do podzemia tohto podniku okrem kapiel využívajú tiež firmy pre organizovanie svojich firemných meetingov a akcií, či individuálni zákazníci pre oslavu svojích narodenín, sviatkov a iných udalostí, ktoré si zaslúžia spoločné posedenie s priateľmi.

3

FLAME Music Bar je tu pre Vás od Utorka do Piatku od 13:00 hod až do druhej v noci a v sobotu od 15:00 tiež do 02:00.

Už v priebehu pár týždňov si FLAME Music Bar našiel svojich fanúšikov, ktorí sa sem radí vracajú. Zastav sa aj ty a vyskúšaj ponuku nápojov alebo hudobných akcií a staň sa priateľom jedinečného hudobného baru v Bratislave.

Zdroj: FLAME Music Bar