Formácia Boney M. chce bývať v luxuse!

Už o pár dní zavíta na Slovensko hudobná formácia Boney M. na čele so Sheilou Bonnick. Organizátori riešia posledné dôležité úlohy a zdá sa, že hudobníci im dávajú poriadne zabrať.

silver curtain background 2_res

“Hudobníci majú najmä na hotel naozaj vysoké požiadavky. Sheila Bonnick konkrétne požaduje izbu, ktorá má najmenej 35 metrov štvorcových a disponuje nielen vaňou, ale aj sprchovacím kútom, všetci požadujú hotel s wellness a s bazénom vhodným na plávanie,” prezradil jeden z organizátorov koncertu, “Napriek tomu, že neveria, že budú mať času nazvyš, chceli by tiež, aby bol hotel blízko centra, ak by sa predsa len rozhodli pre príjemnú prechádzku.”

Podľa našich informácií organizátori rokovali s viacerými hotelmi, no napokon sa dohodli s novým hotelom Lindner, ktorý sa nachádza na Trnavskom Mýte v blízkosti obchodného centra. Ako jeden z mála spĺňa všetky požiadavky členov formácie a navyše poskytuje privátny vstup do obchodného centra a tiež výhľad z baru na 13. poschodí na celú Bratislavu.

First class room

Okrem špeciálnych požiadaviek na ubytovanie má formácia aj špeciálne požiadavky na stravu. Všetci členovia sú vegetariáni a ich záujem smeruje v prvom rade k strave zdravej a čerstvej. “Toto je jedna z vecí, ktorú nám pravidelne prízvukujú, zdá sa, že strava je pre nich akoby alfa a omega,” povedal jeden z organizátorov.

Koncert hudobnej formácie Boney M. pod vedením Sheily Bonick sa v bratislavskej HANT aréne uskutoční už 12. marca. Lístky na koncert sú v predaji v sieti predpredaj.sk.

boneym

Zdroj: Devito