Frontman skupiny Smola a hrušky Jozef „Spoko“ Kramár si roztrhol pri basketbale achilovku!

Ako fešák s barlami. Vydanie denníka Šport prinieslo rozhovor s Jozefom „Spoko“ Kramárom, frontmanom úspešnej skupiny Smola a hrušky, ktorý pomáhal basketbalistom Spišskej Novej Vsi. Dnes už používame minulý čas, pretože Kramárova anabáza v bielo-modrom drese sa neplánovane skončila dve kolá pred koncom základnej časti.

„Na tréningu pred zápasom proti Svitu sme hrali streleckú súťaž. Pri behaní som urobil zmenu smeru a cítil som ako keby ma niekto kopol do nohy alebo hodil do mňa loptu. Pričom nič také sa nestalo. Spadol som, včera som absolvoval vyšetrenia v Spišskej Novej Vsi, dnes ma čaká návšteva špecializovanej športovej klinike v Martine. Roztrhol som si achilovku, teraz chodím ako fešák s barlami,“ povzdychol si 40-ročný krídelník a jedným dychom dodal: „Pravdepodobne som podcenil strečing. Stáva sa to aj mladším, napríklad môj spoluhráč Matej Hrabčák si privodil podobné zranenie  v novembri, a to má 22 rokov.“ Speváka mrzí, že vďaka nešťastnému momentu je ohrozený plánovaný koncert kapely Smola a hrušky v Londýne, ktorý by sa mal uskutočniť 27. februára.

IMG_3947

NEVIETE, ČO SA MÔŽE STAŤ. „Spoko“ o svojom dvojmesačnom pôsobení vo svojom materskom klube tvrdí, že strávil „zaujímavý čas s tímom, ktorý ma prijal.“ Popri plnení si hráčskych povinností natáčal aj motivačný film s dokumentárnymi prvkami, v ktorom účinkuje ako hráč aj rozprávač.

IMG_4183

„Moje pôsobenie v Spišskej sa napokon skončilo zranením. Kalkuloval som s tým, že sa môže také niečo stať. Celý šport je o tom, že nikdy neviete, čo sa môže udiať. Mám pozitívne i negatívne skúsenosti. Som rád, že v predchádzajúcich dvoch zápasoch proti Leviciam a Svitu sme odohrali vyrovnané partie, boli to už také profesionálne duely. Teší ma, ak aj vďaka mne prišlo viac ľudí na duel, pretože, žiaľ, musím povedať, že marketing funguje v Spišskej na nedostatočnej úrovni,“ dodal Jozef Kramár.

 

Zdroj: RÓBERT BUČEK, Smola a hrušky