Ghetto Youths Sound oslavujú 15. výročie s novým mixtepe-om!

Ghetto Youths Sound je jeden z prvých slovenských sound systémov a vôbec prvý trenčiansky sound, ktorý vznikol ešte v roku 2002.

Tento rok to je už neuveriteľných 15 rokov odkedy jeho členovia Dj MeSsDj Simple Sample a Dj Young Jay začali ako tím šíriť jamajskú hudbu a kultúru na Slovensku, ale aj za jeho hranicami. Ako by to vyzeralo, keby si pri tejto príležitosti nepripravili niečo naozaj vynimočné pre svojich verných fanúšikov. Okrem už avizovaného výročného DUTTY VYBZ BASHMENTU, ktorý sa uskutoční kde inde než v meste, kde všetci traja odštartovali svoju hudobnú kariéru, majú pre Vás chalani skutočnú lahôdku!

Po dlhom čase totiž spojili svoje sily na spoločnom projekte a vznikol tak Ghetto Youths Sound 15th Anniversary Mixtape pod krídlami Most High Records v spolupráci s Reggae Callin’Records. Tento plnohodnotný oficiálny titul obsahuje takmer 80 minút kvalitnej selekcie hudobných žánrov, ktoré sú im najbližšie a to reggae, dancehall, soca a okorenili ho aj o novodobé hudobné žánre akým je napríklad moombahton. Aby sme boli konkrétny a uviedli všetko na pravú mieru, tento mixtape obsahuje presne 63 skladieb, pričom na ňom nájdete aj niekoľko zaujímavých mashup-ov a špecialít v podobe *dubplate-ov od interpretov ako napríklad Konshens, Burro Banton Perfect Giddimani alebo Leftside. Veríme, že sa Vám bude tento titul páčiť a každý z Vás si príde na svoje!

(*dubplate = track, ktorý spevák naspieva s venovaním pre sound alebo selectora)

DOWNLOAD HERE

Zdroj: Dj MeSs