Good Vibes: Metroklub ožije s Milanom Lieskovskym.

Dobre známe priestory Metroklubu Šaľa privítajú po letnej prestávke opäť všetkých partypeople na jedinečnej akcii Good Vibes. Na tejto žúrke si prídu na svoje hlavne ľudia, ktorí majú radi pomalé príjemné warm up sety v žánri house music, ktoré neskôr prejdu do aktuálneho mainstream soundu EDM a skončia absolútnym nákladom v podobe hardstyle.

Milan Lieskovsky

Headlinerom prvej GOOD VIBES party v novej klubovej sezóne bude populárny Milan Lieskovský. Prvá vlna jeho popularity prišla ešte v roku 2009 spolu so singlom Elenya, ktorú v tom čase hrávalo aj komerčné FUN rádio. Track mal veľmi pozitívne ohlasy po celom svete a v šou Armina van Buurena – ASOT – ju poslucháči zvolili za „Future Favorite“. Na jednom pódiu si zahral pri Tiestovi či Paul Van Dykovi, začiatkom septembra sekundoval aj svetoznámemu Axwellovi. V roku 2011 vydáva ďalší úspešný singel „Beautiful Love“, ktorý remixoval aj rezident Good Vibes – Drahosh. Milan sa venuje aj prípravám vlastnej rádio šou GET FUN, ktorá sa teší veľkej popularite. Aktuálne Milan pracuje na ďalšom autorskom albume „Who I am“, z ktorého nám určite dá ochutnať aj počas noci!

https://www.youtube.com/watch?v=H5LfgTylF6c

Drahosh

Rezidentom a spoluzakladateľom eventov Good Vibes je šaliansky rodák – DJ Drahosh. Drahosh nie je len DJ, ale aj známy hudobný producent a remixér, ktorého tracky vychádzajú vo vydavateľstvách po celom svete. Drahosh si zahral na pódiách s hviezdami ako Paul van Dyk, Michael Calfan, Crazibiza či Tujamo. Aj keď sa momentálne prevažne venuje technu, vám vo warm up sete prinesie na tanečný parket dávku kvalitnej housemusic, nielen od svetových producentov, ale aj zo svojho vlastného štúdia.

DJ Kizzah

Noc uzavrie skúsený reprezentant obľúbeného hardstylu – DJ KIZZAH. Tomuto žánru sa venuje od roku 2007. Od roku 2010 experimentuje aj s vlastnou hudobnou produkciou v tomto žánri a v roku 2013 vydáva svoj prvý track v spolupráci s Upraiserom pod názvom „Beauty Heights“. V septembri vystúpil aj po boku holandskej legendy hardstylu – Headhunterz. My sa však tešíme, ako na záver rozbije svojou hudbou celý parket!

Celý line up doplnia rezidenti Good Vibes Zig & Martin Holík, ktorí vám nadelia poriadnu dávku aktuálneho zvuku EDM.

Toto všetko ťa čaká už 20.9.2014 v Metroklube Šaľa

Line up:
Milan Lieskovsky
Kizzah
Drahosh
Zig & Martin Holik

Entry: 3€
Fb event: https://www.facebook.com/events/589497704492996/?fref=ts

GOOD VIBES STM

Zdroj: Good Vibes