Hardstylový In-Phase a drumnbassový B-Complex už piatok v Storm clube a zadarmo!

Belgicko-holandské duo In-Phase hájící barvy jednoho z největších hardstylových labelů Dirtyworkz přiletí 17. října do Prahy na další Rezonanci. Dalším významným hostem tohoto večera bude drumandbassový producent B-Complex ze Slovenska. Jejich sety si budete moci užít na perfektním zvuku od Funktion-One v pražském Storm Clubu.

Premiéru In-Phase jste si mohli užít na loňském Imaginationu, kde předvedli naprosto skvělý set, po kterém si je většina českých hardstyle fanoušků zamilovala! In-Phase mají za sebou spolupráce s velkými hardstylovými jmény jako jsou Da Tweekaz, Atmozfears, Frequencerz a mnoha dalšími.

Supportem se jim stane mohutný český hardstylový support! Během ranních hodin zrychlíme do mainstreamového hardcoru a skuteční fajnšmekři si budou moci počkat na finální set večera od českých Hungry Beats, kteří tuto párty uzavřou svým brutálním setem!

Druhou stage bude hostit famózní B-Complex hájící barvy Hospital Records! Podpoří ho slovenští kolegové Olis Bakulu, Slight a za domácí Bifidus Aktif z Let It Roll bookingu! Doražte v hojném počtu a pozvěte své přátelé, ať se česká hardstylová scéna posune zase o kousek dále! Vstup na akci bude do 22:00 zdarma, poté stále za skvělých 100,- Kč.

Adresa klubu: Storm Club, Tachovské nám. 7, Praha 3 – Žižkov

Souhrn účinkujících:
Hardstyle stage: In-Phase (BE), Hungry Beats, George Crusher, Heavy Noizes, Maicuss, K1aptcha, Ychy, Mephisto, Koffos, Michnoss.
Drumandbass stage: B-Complex (SK), Bifidus Aktif, Olis Bakulu, Slight.

rezonance_storm_club

Zdroj: Storm club