HEX roztancovali vypredanú Starú tržnicu v Bratislave!

Neopakovateľná atmosféra, vypredaná bratislavská Stará tržnica a standing ovations! Tak to vyzeralo na koncerte skupiny HEX v ich rodnom meste. Vyše tisíc ľudí všetkých vekových kategórií tancovalo a spievalo HEXácke hity „Keď sme sami“, „Nikdy nebolo lepšie“, „Piatok podvečer“ či „Indiánske leto“.

Ďuďo, Yxo, Fefe a Tybyke sú z obrovskej podpory fanúšikov nadšení a po koncerte im usporiadali obrovskú autogramiádu. Nenechajte si ujsť akustický HEX a ich najznámejšie skladby na zostávajúcich štyroch koncertoch KEĎ SME SAMI ACOUSTIC TOUR 2!

Bratislavská skupina HEX potvrdila status hviezd a opäť dokázala, že nikdy nebolo lepšie ako na ich koncerte! V Bratislave vypredala a roztancovala preplnenú Starú tržnicu! Atmosféra v hlavnom meste Slovenska bola neopakovateľná! Nadšené publikum ocenilo kapelu obrovským aplauzom a standing ovations. Vyše tisíc ľudí všetkých vekových kategórií tancovalo a spievalo hity „Keď sme sami“, „Nikdy nebolo lepšie“, „Piatok podvečer“ či „Indiánske leto“. HEXáci sú z obrovskej podpory fanúšikov nadšení.

20141106_015

„Koncert v Bratislave bol fantastický. Bol v priestore, ktorý milujem, čo je Stará tržnica, ktorý sa vrátil k účelu, ktorému mal celé roky slúžiť. Mali sme perfektný zvuk za čo ďakujeme našim zvukárom. Atmosféra bola vynikajúca a som veľmi rád, že v Bratislave prišlo toľko fanúšikov. Prišli mladí ľudia, starší ľudia aj deti, skrátka každý kto poznal naše pesničky, som z toho nadšený. Dokonca môj syn, moja mama aj svokra prišli na koncert a veľmi dobre sa bavili.“ Nesrýval radosť gitarista a textár HEXu Martin „Fefe“ Žúži.

Kapela sa na akustickom koncerte v Bratislave predstavila vo výbornej forme. Nadšené publikum si vyžiadalo dva prídavky a okrem vlastných hitov odpálili HEXáci aj známu skladbu od skupiny The Clash „Should I Stay Or Shoud I Go“.

„Pri tomto turné hrávame v komornejších priestoroch pre 300, 400 ľudí, tým pádom bola Bratislava jedno megapodujatie a chvíľku som si aj zvykal, že je tu tak veľa ľudí. Bolo to veľmi príjemné aj pre nás, aj pre ľudí a nakoniec to skončilo takým „žúrom“, že všetci stáli a tancovali. Som veľmi spokojný.“ Doplnil Peter „Ďuďo“ Dudák, spevák, gitarista a klávesák HEXu.

20141106_115

Na turné KEĎ SME SAMI ACOUSTIC TOUR 2 sprevádza formáciu HEX Mišo Veselský z Vetroplachu, ktorý hrá na klávesy a akordeón. Zostavu hudobníkov doplnil známy multiinštrumentalista Róbert Puškár, ktorý s HEXákmi zahral na panovej flaute hit „Indiánske leto“. A odpálil aj veľký hit El Condor Pasa od Paula Simona & Arta Garfunkela.

„S HEXom sa mi hrá fantasticky, sú to ľudia, ktorí robia radosť druhým a za takého človeka sa považujem aj ja, práve preto sa mi s nimi dobré hrá. Je to radosť. Som vďačný, že ma do toho natiahol Miško Veselský.“ Teší sa Róbert Puškár.

Peter „Ďuďo“ Dudák, Tomáš „Yxo“ Dohňanský, Martin „Fefe“ Žúži a Tibor „Tybyke“ Szabados si po koncerte našli čas na fanúšikov, ktorým sa venovali na obrovskej autogramiáde. Nenechajte si ujsť posledné štyri koncerty KEĎ SME SAMI ACOUSTIC TOUR 2. Nové akustické úpravy najväčších hitov „Keď sme sami“, „Maťo a Linda“, „V piatok podvečer“ či „Nikdy nebolo lepšie“ si užije publikum už iba v Bardejove, Starej Ľubovni, Trenčíne a v Prahe. Na fanúšikov čaká množstvo prekvapení v podobe tričiek, CD-čiek a výberovky v tvare knižky “VŠETKO NAJLEPŠIE 2013 – 1992” s podpismi kapely. Vstupenky na jedinečné akustické turné sú dostupné v sieti Tickeportal a v miestnych pokladniach.

HEX KEĎ SME SAMI ACOUSTIC TOUR 2
11.11.- Bardejov – Kino Žriedlo
12.11. – Stará Ľubovňa – Dom kultúry
19.11. – Trenčín – Piano Club
26.11. – Praha – Roxy

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: René Miko