Hochspannung! a BassTransmission spájajú sily v novej sérii klubových akcií.

Už najbližší piatok 10. marca sa v bratislavskom klube Fuga uskutoční prvá spolupráca spriatelených promotérskych zoskupení Hochspannung! a BassTransmission. Párty nadväzuje na premiérovú kooperáciu, ktorou bola minuloročná oficiálna launch párty festivalu Dimensions.

Ich spoločný záujem sa stretne v prieniku invenčnej bass music a moderného techna, redukcionistických trackov a chladných zvukových plôch. Premiérovo predstavia v Berlíne usadeného anglického DJ a producenta Troya Gunnera a českého DJ a šéfa vydavateľstva Neo Violence dMIT.RY-ho.

Tvorbu Troya Gunnera definujú matematicky precízne, temné a perkusívne kompozície, ktoré môžete nájsť medzi 100 najlepšími skladbami roku 2016 podľa magazínu Mixmag. Vydáva na vydavateľstvách ako Hypercolour, Black Butter Records či Electro Magnetic Fields dua Akkord. Ako DJa ste ho zase mohli zachytiť v Berghaine, Fabricu alebo na stránkach internetových magazínov ako Dummy či i-D.

Pražský dMIT.RY je promotér, vydavateľ a človek stojaci za značkou Neo Violence. V prvom rade je vynikajúci selektor, ktorého sety presne sedia so zvukom a náladou večera. Pokiaľ sa zaujímate o hudbu v česko-slovenskom internetovom priestore, tak vám určite neunikol.

Atmosféru večera nastavia Bad Mojo a Michael Priest za Hochspannung! a CLV za BassTransmission.

EVENT: https://www.facebook.com/events/382304578792518/

Zdroj: Michal Stolárik