Hospital Records oslávi svoje 18-té narodeniny už budúci týždeň v Prahe na párty Hospitality Prague!

Již příští pátek se do Prahy vrátí oblíbená Hospitality Prague. Tato akce se stala fenoménem, který už sahá mnohem dál než za Britské ostrovy.

Říjnová show přivítá opravdu jedinečný line up, doplněný o kvalitní české DJe a producenty. Jedna z nejočekávanějších drum and bassových akcí tohoto podzimu, Hospitality Prague, se odehraje 24.10.2014 v pražském klubu Sasazu.

V pátek 24.10. bude Praha hostit přední jména britského vydavatelství Hospital Records. Tento legendární label si už řadu let drží pozici jednoho z leadrů světové drum and bassové scény. Oblíbený label v letošním roce slaví 18 let od svého založení. V pátek 24. října bude mít i české publikum možnost oslavit společně s Hospital crew tyto narozeniny, na jedné z posledních zastávek těchto oslav.

Fanoušci melodického drum & bassu, liquid funku se mohou těšit na oblíbenou dvojici Camo & Krooked, kteří se na podzimní Hospitality představí ve svém Dj setu. Dalším headlinerem nebude nikdo jiný, než producentská legenda a jedno z nejznámějších jmen světové drum and bassové scény, High Contrast.

Fred V & Grafix se letos dočkali svého prvního alba, které nese název Recognise LP, které vyšlo na konci března tohoto roku. Metrik má za sebou řadu úspěšných releasů, kolaborací a všichni jeho čeští fanoušci se mohou těšit na album s názvem Universal Language. Celý večer okoření svým doprovodem mistr ve svém oboru, charismatický Dynamite MC. Zpěvák, MC a skvělý showman se na světové drum & bassové scéně pohybuje už pěknou řádku let.

Říjnová Hospitality se odehraje v prostorách pražského klubu Sasazu. Pro říjnovou Hospitality 2014 bude klub posílen o silnější a kvalitnější zvukovou techniku, návštěvníci se mohou těšit i na originální Hospital dekorace a projekci. Technické zázemí klubu nabízí 4 velkokapacitní šatny, 4 bary s akčními drinky a velkým výběrem alkoholický a nealkoholických nápojů.

Standartní a Balcony vstupenky jsou stále v prodeji v předprodejní síti Ticketportal.cz. V prodeji zbývá posledních 400 kusů z celkového počtu vstupenek. Celkový počet vstupenek je limitován na 2100 kusů.

Přehled účinkujících: Camo&Krooked, High Contrast, Fred V & Grafix, Metrik, Dynamite MC + CZ support

Oficiální web: www.letitroll.cz
Facebook event: https://bit.ly/hospitalitycz
Předprodej vstupenek:  https://bit.ly/vstupenkyHospitality2014

HospitalityPrauge2014_final_flyer_Sasaza

Zdroj: LiR