IDEM NA FEST PRINÁŠA NA HORNÚ STREDU 4 STAGE PLNÉ ELEKTRONICKEJ HUDBY.

Skupina mladých nadšencov elektronickej hudby dokázala minulý rok naoko nemožné. Prinavrátila žánre techno a drum&bass na legendárne miesto na Hornej Strede. Druhé pokračovanie je ohlásené na sobotu 16. júla a my vieme už teraz povedať, že to bude VEĽKÉ!

Unikátny areál s výnimočnou atmosférou bude tento rok miestom konania projektu s názvom IDEM NA FEST. Pre druhé vydanie sa organizátori rozhodli rozšíriť počet stageov na 4, čím uspokoja fanúšikov žánrov: techno, drum&bass, trance / psytrance a house. „Prípravy budú prebiehať už počas dňa a my budeme veľmi radi, keď využijete našu ponuku na kúpanie, opaľovanie alebo len obyčajné chillovanie pri vode,“ informujú organizátori. Rovnako ako minulý rok bude k dispozícii možnosť stanovania hneď pri areáli, čo môžu využiť všetci nadšenci festivalového lifestylu.

Legendárne miesto, ktoré hostilo tie najlepšie roky populárneho festivalu BeeFree opäť ožije pod značkou IDEM NA FEST! Pre návštevníkov sú pripravené dostatočné parkovacie kapacity, priestor na kempovanie aj ležadlá na opaľovanie. Jednoduchým prístupom z diaľnice poteší toto miesto všetkých fanúšikov elektronickej hudby, ktorí sa sem chystajú zo všetkých kútov Slovenska. Novinkou druhého ročníka je zároveň predpredaj lístkov, ktorý beží na https://www.partymenu.eu/inf16.

HEADLINERI

Po prvý raz sa na IDEM NA FEST predstavia zahraniční headlineri, ktorých vám v krátkosti predstavujeme.

dnb headlineri

ENEI (RUS) headliner BΔSΞMΞNT DnB STAGE. Tento drum&bassový producent reprezentujúci vydavateľstvá Critical Music a Neosignal pre vás naloží treky aj zo svojho posledného RITUALS LP, ktoré zvukovo prekračuje všetky limity.

EMPEROR (UK) je jedným zo zástupcov anglickej drum&bassovej scény s veľmi osobitým zvukom a jeho sety sú jedny z najenergickejších na scéne. O to zaujímavejšie bude jeho spojenie v B2B sete s kolegom z Ruska. Pred nedávnom vydal debutový album Dispositions LP na veľmi rešpektovanom vydavateľstve Critical Music.

CRIMINISH (USA) headliner IDEM NA TECHNO stage je americký producent, ktorého očarila slovenská scéna. DJ, ktorého produkciu a sety nájdete na najlepších svetových vydavateľstvách Tronic, Toolroom, 1605 Therapy, Unity a iných, aktuálne pripravuje nový release so slovenskou a českou techno špičkou, na ktorú sa môžete tešiť ešte ped letom.

artist picture criminish

Hot X (HU) headliner IDEM NA TECHNO stage, špička maďarskej TECHNO scény, promotér a DJ, ktorého možno vidieť na všetkých popredných eventoch – Balaton Sound, B my Lake Festival, HYPERSPACE, BÓNUSZ Electronic Music Festival 2016 a iných.

hotx

ČO: IDEM NA FEST OPEN AIR 2016
KDE: Pino pláž, Jazero Horná Streda
KEDY: 16.7.2016 od 18:00 do 17.7.2016 do 6:00
ŽÁNRE: techno, drum&bass, trance / psyctrance, house
LÍSTKY: https://www.partymenu.eu/inf16

IDEM NA TECHNO STAGE:  CRIMINISH (USA), HOT X (HU), Drahosh aka Malocca, Aamon, Hasky, Elsy, Paul La Poyd, Peter Sparks + contest winners

BΔSΞMΞNT DnB STAGE: EMPEROR B2B ENEI, Mikro b2b Meth, Ls3ke b2b Cuker, Mário Belák live sax, MC Brush, Ero Drummer, Fatsound, Dckdst /special jump up set/, Neorge b2b Mostless, White b2b Mark Bane, Yeah!But? + contest winners

TRANCE STAGE:  Unbeat, Soul Mirror, Andre Pastor, Martin Michniak, Raavn, Zolike, TBA /special psytrance set/ + contest winner

HOUSE STAGE: Gombo & Šimo, Noks & Good Mood, Sensoreal, Stame, Gala, Erik, Martin Cehelsky + contest winners

Aktuálne na udalosti https://bit.ly/IDEMNAFEST_2016 beží DJ CONTEST, tak ak chcete rozhodnúť, kto vystúpi 16. júla na Hornej Strede, neváhajte hlasovať.

Pre viac info sledujte FB fanpage https://www.facebook.com/idemnatechno.sk a udalosť IDEM NA FEST 2016 www.idemnafest.sk

oficialny plagat

Zdroj: IDEM NA FEST 2016