Imagination Festival Afterparty w/ Control Change (IT) již 26.11. ve Stormu.

Tuto sobotu proběhne ve Stormu oficiální afterparty 5. ročníku Imagination Festivalu, největšího tuzemského halového festivalu soustředícího se na bass music a harder styles, který v minulých letech obsadil 1. a 2. příčku Czech Drum & Bass Awards v kategorii „halová akce roku“. Dvě stage plné zvučných tuzemských a zahraničních DJs, Funktion-one sound & upgradovaná vzduchotechnika – nenechte si to ujít!

Na Imagination afterparty se na hlavní stage můžete těšit na milánský projekt Control Change, jehož tracky pro BNCexpress mají tisíce posluchačů na jejich Soundcloudu i na Youtube. V roce 2014 vydal jejich remix „Good To Me“ Los Angeleský label G High records. Knowledge Mag dokonce vybral jejich dvě skladby jako nejlepší z „free download chart“.

Druhou stage ocení po půlnoci především milovníci tvrdších stylů. Můžete slyšet například George Crushera, rodáka z Ostravy, který podlehl elektronické hudbě už ve svých 14 letech. Od doby svých trancových začátků dost přitvrdil a nyní se věnuje hardstylu a hardcoru. 

Dále nebude chybět kvalitní tuzemský support a One Way z Polska. 

 LINE UP 

Main stage: 
Control Change (IT)
N:FORCE
One Way (PL)
Beesu
JW
Zakilo
Cockroach

Harder styles stage (00:00-05:00):
George Crusher
Maicuss
Calgarry
Crane b2b Sixtas
VSTUPENKY / TICKETS
Se vstupem z Imagination ZDARMA
Ostatní 50 Kč do 22:00 / 90 Kč poté

Více informací naleznete na Facebook události.

imagination-afterparty_flyer_new_nahled

Zdroj: Storm club