Ink Midget a glasgowský producent Dam Mantle remixujú najnovší singel od Aches!

Nie je to tak dávno, čo Exitab vypustil do sveta Achesov debutový album Glass Lip. ‚Bullet  Sleep‘ je jedna z najstarších a ‚Easy Ghost‘, naopak jedna z najmladších skladieb, ktoré tento biely vinyl skrýva vo svojich drážkach. Ešte predtým label oslovil dvoch  obľúbených producentov aby si tieto kúsky zoberali do vlastných rúk. Výsledok sa dá opísať len v superlatívoch.

Pre tých, čo nevedia, Dam Mantle je vychádzajúci talent glasgowskej beatovej scény, ktorý minulý rok so svojim EP ‚WE‘ namútil minimálne toľko vody, koľko jeho o niečo známejší krajan Hudson Mohawke. V týchto dňoch má vonku vynikajúci debutový album Brothers Fowl, ktorý vychádza na labeli Notown. Remixoval napríklad aj Gonjasufi, Gold Panda či dámy z Au Revoir Simone.

Ink Midgetov remix skladby ‚Buller Sleep‘ je o niečo klubovejšie zameraný, nesie sa na vlnách jeho čerstvého debutového albumu ‚Re-Leave‚. Zbesilým hajtkám a šielane postrihaným vocal samplom kontruje epická gitarová stena.

‚Easy Ghost‘ ako aj ďalšie novembrové releasy labelu si môžete stiahnuť zadarmo cez Exitab online shop, prípadne ho podporiť ľubovoľnou sumou. K downloadu stačí do kolonky buy now zadať ľubovoľnú sumu (0 – X€)

Viac na facebook.com/exitab alebo na www.exitab.org

Stiahnite/vypočujte si tiež:
Aches – Glass Lip – https://exitab.exitmusic.org/album/glass-lip
Ink Midget – Re-Leave – https://exitab.exitmusic.org/album/re-leave
Aches – Fine Tongue EP – https://exitab.exitmusic.org/album/fine-tongue-ep
Pjoni & Ink Midget EP – https://exitlabel.bandcamp.com/album/pjoni-ink-midget-ep

Zdroj: Exitab