IRON MAIDEN PRIVEZÚ DO ŽILINY VLASTNÉ PÓDIUM AJ OZVUČENIE PRIAMO Z ANGLICKA.

Legendárni Iron Maiden nenechávajú nič na náhodu a na svoj koncert 6. júla na Letisku Žilina privezú na žiadosť organizátorov kompletné vlastné ozvučenie, osvetlenie, video-projekcie a scénu. Organizátori koncertu chcú ponúknuť plnohodnotnú a originálnu show, technické zabezpečenie pre kapelu preto objednali priamo od anglickej firmy PM Tour Production Services. Spoločnosť sa špecializuje na produkciu koncertov Iron Maiden. Celú scénu v najvyššej kvalite postavia na žilinskom letisku presne podľa potrieb hviezdnej skupiny.

Kamióny s technikou sa budú rátať na desiatky a celá výstavba sa začne už týždeň pred samotným podujatím. V areáli bude pracovať vyše 200 špecialistov na stavbu, elektrinu, logistiku či bezpečnosť. “Našou ambíciou vždy bolo organizovať na Slovensku koncerty zahraničných skupín v kvalite, aká je v zahraničí bežná. Preto sa snažíme nič nepodceniť a keď je možnosť, objednávame si zabezpečenie priamo od kapely. Máme tak garantovanú najvyššiu kvalitu koncertu,” povedal organizátor Patrik Svitek.

Iron Maiden brisbane
Iron Maiden brisbane

Návštevníci najväčšieho tohtoročného koncertu na Slovensku sa popri kvalitnom zvuku a svetlách môžu tešiť aj na bohatý program. Okrem Iron Maiden vystúpia tiež švédski imperátori Sabaton a mladí dravci The Raven Age. V týchto dňoch sa finišuje aj s prípravami ostatných služieb ako parkovisko, organizácia dopravy a bezpečnosti či gastrozóna. Na akcii sa bude čapovať pivo Budvar, v ponuke bude aj dánsky prémiový cider značky Somersby. V otázke energetických nápojov zostali organizátori verní osvedčenej značke Red-Bull. Pred začiatkom koncertov sa budú môcť návštevníci zabaviť v partnerskej zóne rádia Anténa Rock.

Vstupenky na koncert sa predávajú exkluzívne v sieti Ticketportal. K dispozícii sú voľné lístky na státie za 50,- eur / kus. Kategórie Golden Circle (státie pod pódiom) a Golden Circle Early Entry (státie pod pódiom so skorším vstupom) sú už vypredané. Manažment Iron Maiden aj organizátor NuCoast Productions vyzývajú fanúšikov, aby si kupovali vstupenky len cez oficiálne predajné miesta.

Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=21909
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1051497384911245/
Web: https://www.octopuspromotion.sk

Zdroj: Octopus promotion