Jan Kraus mieri na Slovensko, jeho humor poteší fanúšikov v Bratislave a v Trenčíne!

Skvelý český zabávač, herec, publicista, režisér a známy moderátor Jan Kraus sa opäť chystá na Slovensko! Naživo sa predstaví fanúšikom v dvoch mestách – v Trenčíne a v Bratislave. V programe „Jan Kraus aneb hvězdy, jak je neznáte“ ich čaká britký humor a skvelá zábava vrátane hudobného hosťa.

V Trenčíne sa do horúceho kresla posadí Peter Cmorík, v Bratislava Sima Martausová. Nenechajte si ujsť unikátne improvizované predstavenie. V programe „Jan Kraus aneb hvězdy, jak je neznáte“ môžete dokonca položiť otázky ostrieľanej moderátorskej špičke! Stretneme sa 25.11. v Posádkovom dome v Trenčíne a 26.11. v Ateliéri Babylon v Bratislave.

Jan Kraus už roky patrí k moderátorskej a zabávačskej špičke v Česku aj na Slovensku. Aj preto si diváci doslova vyžiadali program s ním aj naživo. Už tento mesiac si ho môžu vychutnať fanúšikovia v dvoch slovenských mestách – v Trenčíne a v Bratislave, kde pricestuje „Jan Kraus aneb hvězdy, jak je neznáte“.  

Kraus_18

„Na Slovensko sa vždy veľmi teším, mám totiž veľmi rád Slovákov a Slovenky. Mám za sebou niekoľko týchto živých programov a vždy to bolo veľmi príjemné. Aj vo svojich talkshow som viac krát hostil slovenské osobnosti  a mám len pozitívne skúsenosti,“ teší sa na vystúpenia Jan Kraus.

Sám Kraus sa ocitne v netradičnej úlohe – nebude spovedať, ale bude spovedaný. Súčasťou unikátneho improvizovaného predstavenia budú aj samotní diváci, ktorí môžu skvelému šoumenovi Janovi Krausovi položiť otázky.

„Táto nová poloha je vlastne relax. Veľmi ma to baví. Pre mňa je to úplne obrátená strana televíznej talkshow,“ konštatuje Jan Kraus.

V horúcom kresle sa v Trenčíne usadí Peter Cmorík a v Bratislave Sima Martausová. Obaja speváci oživia predstavenia aj svojim hudobným umením.

Kraus_16

„Na pána Krausa sa vždy teším, pretože to nie je po prvýkrát, čo s ním vystupujem. Dokonca som spievala v jeho šou v Manchestri a v Londýne a vystupovala som aj v jeho televíznej relácii. Jeho otázok sa nebojím, pretože je ku mne milý, mám ho veľmi rada…“ vyznala sa speváčka Sima Martausová.

Neriadená moderátorská strela Jan Kraus sa v Trenčíne predstaví v Posádkovom dome – ODA na Hviezdoslavovej ulici 25. novembra a v Ateliéri Babylon na Námestí SNP v Bratislave o deň neskôr – 26. novembra. Vstupenky si môžete kúpiť v sieti predpredaj.sk na  https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/3101/jan-kraus

Zdroj: Propaganda House s.r.o.