Jana Kirschner zaspieva na dvojkoncerte v Senci skladby, ktoré ste nepočuli niekoľko rokov!

Na dvojkoncerte s názvom „Best Of: Jana Kirschner a Sima Martausová“ zaspieva Jana Kirschner najväčšie hudobné klenoty svojej tvorby! 1. augusta 2015 v amfiteátri v Senci si publikum vychutná výnimočný koncert dvoch uznávaných umelkýň. Jana Kirschner poteší fanúšikov skladbami z albumov „V cudzom meste“, „Pelikán“, „Veci, čo sa dejú“, „Shine“  a piesňami od Petra Hapku a Michala Horáčka.

Chýbať nebudú ani skladby z unikátneho hudobného projektu MORUŠA: BIELA a MORUŠA: ČIERNA a z albumu „Krajina Rovina“. Nenechajte si ujsť nezabudnuteľný trojhodinový koncert plný ženskosti, krásnych hlasov a kvalitnej hudby!

Jana Kirschner zaspieva na dvojkoncerte „Best Of: Jana Kirschner a Sima Martausová“ najväčšie hudobné skvosty svojej tvorby! Už 1. augusta 2015 si publikum v amfiteátri v Senci  vychutná jedinečný koncert plný hitov speváčok, ktoré miluje slovenské aj české publikum. Jana Kirschner poteší fanúšikov aj staršími skladbami, ktoré dlhšie neodzneli. Na koncerte vystúpi Jana s väčšou zostavou hudobníkov.

20131114_037

“Na koncerte zahráme všetky najväčšie hity. Pesničky, ktoré sa nehrali už niekoľko rokov, a ktoré si práve na tomto koncerte môžu vypočuť fanúšikovia nielen posledných, ale aj starších albumov. Je to výnimočný koncert, pretože zaznejú aj veci z albumov „V cudzom meste“, „Pelikán“, „Veci, čo sa dejú“, „Shine“, či piesne od Petra Hapku a Michala Horáčka. Okrem klasickej kapely si s nami zahrá aj Marcel Comendant na cimbal a Braňo Dugovič na klarinet, takže predstavíme aj piesne z albumov „Moruša“  a „Krajina Rovina“. Bude to pestré, krásne, ženské a budeme sa snažiť priniesť nezabudnuteľný letný koncert, ” prezradila Jana Kirschner.

Na dvojkoncerte s názvom „Best Of: Jana Kirschner a Sima Martausová“ čaká publikum v Senci nezabudnuteľný trojhodinový koncert plný ženskosti, krásnych hlasov a kvalitnej hudby. Jana Kirschner ďalšiu spoluprácu s uznávanou slovenskou pesničkárkou Simou Martausovou v budúcnosti nevylučuje.

„So Simonou nás čaká spoločné vystúpenie aj v novembri, a keďže máme spoločnú kapelu je veľmi pravdepodobné, že ešte spolu niečo pripravíme. Myslím si, že Sima priniesla a obnovila na Slovensku opäť niečo, čo tu chýbalo. A to je pesničkárstvo. Píše si svoje texty aj hudbu, a práve to jej dodáva uveriteľnosť a pravdivosť. Mnohí si myslia a označujú  jej tvorbu za detskú alebo naivnú, no ja si myslím, že ona píše tak, ako to cíti a aká v skutočnosti je. V tom je jej najväčšia sila. Navyše hrá s mojou kapelou a ľuďmi, s ktorými ja hrám od roku 1997, takže sa rozhodne je na čo tešiť,“ vysvetlila Jana Kirschner.

DSC_0542

Jana Kirschner, ktorá žije s partnerom Eddiem Stevensom a deťmi v Londýne, sa na každú návštevu Slovenska veľmi teší. Okrem dvojkoncertu so Simou Maratusovou si oceňovaná speváčka plánuje vychutnať letné dni na Slovensku.

„Teším sa, že budem v lete na pár dní na Slovensku. Mám rada byť v lete doma, nedá sa to porovnať so žiadnou krajinou na svete. Vždy sa na návštevu domova veľmi teším,“ hovorí s radosťou Jana Kirschner.

Jana Kirschner nedávno predstavila posledný singel z albumu MORUŠA: ČIERNA s názvom „Duch mesta“. Na jeseň plánuje Jana Kirschner hudobne aj vizuálne zaujímavú šou pod názvom MORUŠA: ČIERNA Tour 2015.  Ďalšie informácie nájdete na  www.janakirschner.com. Ešte predtým si však nenechajte ujsť jedinečný letný koncert dvoch výnimočných speváčok, Jany Kirschner a Simy Martausovej 1. augusta o 20:00 v amfiteátri v  Senci. Vstupenky na koncert sú dostupné prostredníctvom siete Ticketportal https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=21006.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: René Miko /Jana Kirschner/, Veronika Valúchová /Sima Martausová/