Jeseň v Bratislave bude patriť metalistom: Kamelot, Delain, Amaranthe, Amon Amarth aj Never Say Die tour!

Octopus promotion sa po náročnej letnej sezóne (Iron Maiden, Slayer) prebúdza zo zaslúženého spánku a s predlžujúcimi sa večermi hlási solídnu nádielku metalových koncertov.

Jesennú sezónu odštartuje už v stredu 12. októbra trojkoncertom Kamelot, Aeverium a Withem v bratislavskom klube MMC. Power metalová partia z Floridy sa vracia do Európy a fanúšikom predstaví nový album Haven ako aj celkom novú show. Neuveriteľných 25 rokov v kolotoči a spolupráca s najkrajšími dievčatami na metalovej scéne (Elize Ryd, Simone Simons, Alissa White-Gluz, Kobra Paige, Linnéa Vikström) sú jasným dôkazom, že tento koncert treba vidieť. Ktorú speváčku so sebou privezú tentokrát? :)

delain_band_shot_new

Aby fanúšikovia metalovej chobotničky nevychladli, v utorok 25. októbra zahrejú klub MMC Delain, Evergrey a Kobra and the Lotus. Melodický metal a pekné baby vždy patrili k sebe. Môžeme sa tešiť na novinky a najmä plnohodnotnú, vyše trojhodinovú nakládku. Do tretice čosi, na čo Slovensko dlho čakalo – Impericon Never Say Die tour 2016! Whitechapel, Thy Art Is Murder, Carnifex, Obey The Brave, Fallujah, Make Them Suffer a Polar. Spolu 7 kapiel na jednom pódiu a program od 17-tej až do polnoci. Toto nepotrebuje ďalší komentár.

amaranthe31126

Začiatok novembra sa ponesie v znamení Amaranthe, ktorí si na pomoc privezú Sonic Syndicate a Smash into Pieces. V tradičnom MMC klube zahrajú v sobotu 19. novembra. O kúsok väčší hrmot bude 28. novembra v refinery gallery. Vikingovia Amon Amarth opäť prichádzajú potešiť bratov pod Tatrami. Vo svojom dobyvateľskom korábe prinesú zmes škandinávskych melódií, dávnych príbehov a nový album Jomsviking. Špeciálym hosťom Amon Amarth bude Grand Magus – švédska trojica spájajúca heavy metal s prvkami hard rocku, doomu a blues.
Vstupenky na všetky plánované podujatia Octopus promotion získate exkluzívne v sieti Ticketportal.

img_0393a

KAMELOT
Dátum: 12.10.2015, 19:00 hod.
Miesto konania: Majestic Music Club, Bratislava

DELAIN, EVERGREY, KOBRA AND THE LOTUS
Dátum: 25.10.2016, 19:00 hod.
Miesto konania: Majestic Music Club, Bratislava

IMPERICON NEVER SAY DIE TOUR
LINE UP: Whitechapel / Thy Art Is Murder / Carnifex / Obey The Brave / Fallujah / Make Them Suffer / Polar
Dátum: 14.11.2016, 17:00 hod.
Miesto konania: Majestic Music Club, Bratislava

AMARANTHE, SONIC SYNDICATE, MASH INTO PIECES
Dátum: 19.11.2016, 19:00 hod.
Miesto konania: Majestic Music Club, Bratislava

AMON AMARTH
Dátum: 28. 11. 2016, 19:99 hod.
Miesto konania: Refinery Gallery, Bratislava

SABATON & ACCEPT
Dátum: 14.03.2017, 19:00 hod.
Miesto konania: Aegon Arena, Bratislava

PARKWAY DRIVE & ASKING ALEXANDRIA
Dátum: 1.4.2017, 19:00 hod.
Miesto konania: refinery gallery, Bratislava

Zdroj: Octopus promotion