Just Be: Bushwacka – zoomujeme na túto britskú legendu!

Za několik týdnů zavítá do České republiky ikona britské elektronické scény Just Be: Bushwacka. Pojdmě si tohoto charismatického producenta a dje blíže představit!

Kořeny projektu Just Be sahají až do 80. let minulého století, kdy se ve Velké Británii pravidelně odherávaly undergroundové a raveové parties, které mnohdy sahaly až za míru legality. Toto období, které bylo inspirativní pro novou generaci party people, dávalo svobodu i samotnému projektu Just Be, která v něm přetrvává dodnes.

Hudba provází Just Be celým jeho životem. Od perkusionisty v London School Symphony Orchestra se dostal k elektronické hudbě, která ho doslova pohltila. Jeho domovem se stal kultovní londýnský klub The End, ze kterého pravidelně cestoval se svým recordbagem do celé řady destinací po celém světě.

IMG_3772[1]-1

Pod svým pseudonymem Bushwacka vydal ať už sám nebo společně se svým kolegou Layem více jak 120 remixů a 160 tracků včetně šesti alb na labelech jako je XL Recordings, End Recordings nebo Olmeto. Nutno podotknout, že celá řada jeho releasů zahýbala světem elektronické hudby a velmi ho ovlivnila.

V současnosti Just Be vydává své osobité tracky na pomezí techna, techhousu nebo deep housu na renomovaných labelech jako je Intec, Get Physical, Tronic nebo Mood a spadá pod prestižní Safehouse Management, který zastupuje například Carla Coxe, Umeka či Nicole Moudaber.

Uplynulé léto bylo pro Just Be ve znamení nespočtu vystoupení na ostrově Ibiza, kde byl mimo jiné také hostem rezidentního eventu již zmiňovaného Carla Coxe – The Revolution.

O support Just Be: Bushwacky se postarají domácí zástupci Misa Salacova, Subgate, Schwing, Rob Smile a Tibiza.

Předprodej vstupenek v síti Ticketpro
https://www.facebook.com/events/1379781015595370/?fref=ts

793786_10151938558341838_183903069_o

Zdroj: O & DP  s.r.o.