Kalifornská hardcore punková kapela Ignite vydáva nový album a vyráža na európske turné!

Po desiatich rokoch od vydania albumu Our Darkest Days vydáva kalifornská hardcore punková kapela Ignite nový album a vyráža na európske turné na čele so spevákom Zolim Téglásom.

Novinka A War Against You vyšla 8. januára 2016 pod hlavičkou Century Media. Nahrávka obsahuje trinásť punkrockových songov, pričom pieseň Falu s maďarským textom kapela sprístupnila fanúšikom ako demoverziu ešte v roku 2014. Falu má na albume aj anglickú verziu s názvom „Where I’m From“ a možno ju tak považovať za nástupcu „A place called home“ z predošlého albumu, ktorej základom je maďarská ľudová pieseň „A csitári hegyek alatt“.

11224050_10153391600789118_535212945131187610_n

Ignite sa v rámci svojho januárového európskeho turné predstaví najbližšie slovenským fanúšikom počas dvoch koncertov v Budapešti v najväčšom budapeštianskom klube Barba Negra Music Club. Koncert 29. januára je už vypredaný, ale fanúšikovia majú ešte stále možnosť zakúpiť si lístky na 28.januára v sieti Ticketportal.

„Keďže minulý rok v januári sa mnohí fanúšikovia nedostali na naše koncerty, presunuli sme ich tentokrát do Barba Negra, aby sme sa uistili, že všetci, ktorí nás chcú vidieť, sa dostanú k lístkom“, hovorí frontman maďarského pôvodu Zoli Téglás, ktorý zároveň sľubuje parádnu show!

index

Takže pre tých, ktorí nevyužili príležitosť vidieť Ignite na Divokej vode v Čunove, je toto ideálna príležitosť ako si v našom okolí vychutnať neskutočné množstvo energie, ktorá ide z týchto punkrockových veteránov!

Text: Erik Hill
Photo: Ignite.com / Press Machine – official press agency of Zoli Téglás