Kapely Iné Kafe a Buty sa stretnú na jedinečnom dvojkoncerte v Senci!

Výnimočné česko-slovenské spojenie popu, punku a rocku nabité energiou a skvelou hudbou! Taký bude dvojkoncert kapiel Buty a Iné Kafe v seneckom amfiteátri. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na jedinečný hudobný zážitok pod holým nebom. Chalani z Iné Kafe nielenže predvedú skvelú hudobnú šou s prekvapeniami, ale koncert si s radosťou užijú aj ako poslucháči. Českú kapelu Buty totiž radi počúvajú a plánujú si ju vychutnať. Nenechajte si ujsť dvojkoncert, aký ste ešte nezažili! Buty a Iné Kafe sa stretnú na spoločnom pódiu 3. augusta.

Senecký amfiteáter toto leto opäť ponúkne nezabudnuteľný zážitok! Na jednom pódiu sa 3. augusta stretnú kapely Buty a Iné Kafe. Fanúšikovia sa môžu tešiť na originálne spojenie popu, punku a rocku.

„Zahráme letný set, čiže všetky hity plus všeličo navyše. Máme relatívne fixný playlist, ale z času na čas niečo vymeníme aj počas sezóny. V Senci určite zahráme aj pár vecí z nášho posledného, v poradí už siedmeho albumu, “Nevhodný typ“,“ plánuje líder Iné Kafe Vratko Rohoň.

Slovenská kapela, ktorá hrá pop – punkovú hudbu, je zvedavá, ako vyznie jej spojenie s rockovo – folkovými Buty. Každopádne sa chalani na spoločné vystúpenie tešia.

„Buty máme radi. Náš bubeník Dodo má napríklad všetky ich albumy. Mne sa veľmi páčia pesničky ako „Mám jednu ruku dlouhou“ alebo „Nad stádem koní“,“ dodáva Vratko Rohoň.

Iné Kafe vznikli v roku 1995 a hrajú v zložení Vratko Rohoň, Peter Fóra a Jozef Praženec. Nezabudnuteľný dvojkoncert nabitý energiou bude zážitkom nielen pre návštevníkov, ale aj pre obe kapely.

„Hranie po holým nebom má svoje čaro isto nielen pre nás, ale aj pre ľudí. Vonku je teplo a po zimnej klubovej sezóne je to príjemná zmena. Kontakt s publikom je základ, na ktorom fungujeme,“ uzatvára Vratko Rohoň.

Unikátny dvojkoncert Buty & Iné Kafe bude v seneckom amfiteátri 3. augusta 2017.  Vstupenky na sedenie stoja 21 eur, na státie 16 eur. Dajú sa zakúpiť na www.ticketportal.sk  alebo v Turisticko-informačnom centre Senec. Cena vstupeniek sa bude zvyšovať.

Zdroj: PH