KEVIN SAUNDERSON – Otec techna je zpátky na Apokalypse!

Nejmladší člen kultovní Bellevillské trojky (Derrick May, Juan Atkins), jeden ze zakladatelů techna a autor hitů Good Life nebo Big Fun se vrací na Apokalypsu. Dámy a pánové, Kevin Saunderson je zpět!

Třiapadesátiletý matador rozzáří line-up oblíbené brněnské párty už podruhé, před devíti lety totiž exceloval na Apokalypse s podtitulem Techno Congress. Kevin je zakladatelem jednoho z nejzásadnějších labelů, které vznikly v Detroitu v devadesátých letech – KMS Records. A právě letos slaví toto vydavatelství neuvěřitelných třicet let. Každý fanoušek pak zná pojmy jako E-Dancer nebo Inner City, za kterým také stojí tato detroitská legenda.

A co vlastně Kevin Saunderson hraje v roce 2017? Temnější funky techno s příchutí old-schoolu, nevynechává ani vlastní produkci – jenom letos vydal dvě desky a minimálně lednový track Into The Future si rozhodně nenechte ujít. Na větších halovkách Sounderson přitvrzuje a dává vzpomenout zlatým časům techna. K jakému výkonu ho vybičuje publikum listopadové Apokalypsy?

Předprodej : https://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1996464-apokalypsa-43.html
Video : https://www.youtube.com/watch?v=XiEnwHwjq6c
Událost : https://www.facebook.com/events/318269311877546/

Zdroj: Apokalypsa